Φεβρουαρίου 20, 2012

Αναπτυξη-λιτοτητα. Τελεια συνυφασμενες η μια με την αλλη. Συγκοινωνουντα δοχεια. Τα σκατα ..διαιωνιζονται.

Αναπτυξη-λιτοτητα. Αναπτυξη που προσμετρειται απο τα κερδη στους κορβαναδες μεγαλο-καρχαριων. Λιτοτητα, σφιξιμο στο ζωναρι για να πληρωνεις τοκοχρεωλυσια σε αργοσχολους-πολυαπασχολημενους.

ΚΟΣΜΟΣ | ΕΕ:Ανάπτυξη ζητούν 8 κράτη με κοινή τους επιστολή

"Ο Ιταλός δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για τις αναπτυξιακές προτάσεις που κατατέθηκαν. Έχει όμως, κατ’ επανάληψη τονίσει στο παρελθόν πως το μείζον θέμα στην ευρωζώνη δεν είναι πλέον η λιτότητα αλλά η ανάπτυξη."

αναπτυξη ..λιτοτητα ..

λιτοτητα .. να σφιγγεις το ζωναρι του ανθρωπου .. μεχρι που να μην μπορει .. να κλασει .. ως εκει ..που δεν παιρνει .. για να πληρωνει ..τοκοχρεωλυσια-γαμησιατικα ..σε αργοσχολους ..πολυαπασχολημενους

.. αναπτυξη .. που προσμετρειται .. απο τα κερδη .. στους κορβαναδες .. των μεγαλο-τραπεζιτων .. χρηματιστων ..και μεγαλο-επιχειρηματιων .. το χειροτερο συναφι ανθρωπων ..απο καταβολης κοσμου ..

αναπτυξη-λιτοτητα .. τελεια συνυφασμενες .. η μια με την αλλη .. συγκοινωνουντα δοχεια .. τα σκατα ..διαιωνιζονται ..

αναπτυξο-λιτοτητα .. ενα παναθλιο κατασκευασμα .. δεν προλαβαινεις να χαραμιζεις λεφτα ..για αναπτυξη .. πριν να αρχισει ..να σε βαραει με μανια .. η λιτοτητα .. ενας ουρομπορος ..σκετος

.. μια αχρηστη αναπτυξη .. μονο για τα ματια του κοσμου ..

.. η πραγματικη αναπτυξη .. κατα τυχη γινεται .. τελοιως ..ασχεδιαστα .. ενα παρα-προιον .. και τιποτα αλλο ..


.. οποιο ..αρχιδι ..πει ξανα .. οτι η αναπτυξη περναει .. μεσα απο τις τραπεζες και τα χρηματιστιρια .. και τα ιδιωτικοοικονομικα συμφεροντα .. του αξιζει να του κανουν την σουφρα ..να ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: