Φεβρουαρίου 27, 2012

Τα στενα, στεναχωρα ορια της λογικης. Ο καπιταλισμος μεσω του malinvestment. Απο boom ..σε bust. Σαν τις πληγες των Φαραω.

Μήπως θα πρέπει να καταργηθεί ο κατώτατος μισθός; | Market-talk.net

kostas45 ..“Η αιτία που οι αμερικάνοι κατάκτησαν την ηγεμονία του πλανήτη είναι το γεγονός ότι ΕΙΧΑΝ σύμμαχο τον ορθολογισμό, την λογική, και αυτός είναι πολύ απλά ανίκητος.

.. η αιτια που κατακτησαν την ηγεμονια του πλανητη .. πολλοι κατεκτησαν ..ηγεμονιες .. και απο δω ..πηγαν .. ανικητος!!! ..

.. ορθολογισμός .. λογική .. λεξεις-πανακεια .. εξαντλουνται μεσα στα ορια του συστηματος .. χανουν την εννοια που τους προσδιδετε .. εξω απο το συστημα μεσα στο οποιο .. εστω ..μεγαλουργησαν .. η .. μεγαλουργουν ..

ορθολογισμος .. λογικη εχουν ορια .. αποδεικνυονται μονο .. μεσα στα ορια του συστηματος ..που ..γεννηθηκαν ..

το συστημα .. ξεπεραστηκε .. ξεπερασε τα ορια του .. δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα .. την πραγματικοτητα που ζουν ανθρωποι ..ζωντανοι .. το συστημα ..αποδεικνυεται καθημερινα .. λιγο ..

καιρος .. να πεταχτει στα σκουπιδια .. αλυπητα .. και χωρις δευτερη σκεψη μαζι με οτι ..το αντιπροσωπευει .. βαζει ..φρενα .. αχρειαστα ..

Αναρχοκαπιταλιστής: Η Αμερική δείχνει τι σημαίνει malinvestment σε όλο του το μεγαλείο...

η εννοια του .. malinvestment .. χρονολογειτε απο το 1867!! .. απο boom ..σε bust .. σαν τις πληγες των Φαραω .. και ακομα .. επιζει .. σε ποια .. ανικητη ..λογικη .. στηριζεται η επιβιωση του ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: