Φεβρουαρίου 23, 2012

Το χαος ειναι ντετερμινιστικο. .. προδιαγεγραμμενο και καθολου τυχαιο.

..το χαος .. ειναι ντετερμινιστικο .. το καθε τι που υπαρχει γυρω μας .. εγινε .. γινεται .. κατω απο προδιαγραφες .. χαος προδιαγεγραμμενο .. δεν ειναι τυχαιο ..

.. το να επισυρουμε μηνι και οργη .. το να αποφευγουμε .. να βλεπουμε καταματα τις καταστασεις που ξεπηδανε μπροστα μας .. εδω και εκει .. ειναι γιατι ειμαστε .. βαθεια .. εππηρεασμενοι .. απο μια προοπτικη που υιοθετησαμε .. που δεν μας δινει την δυνατοτητα να δουμε τι υπαρχει κατω απο αυτο το φαινομενικο χαος ..

η προοπτικη .. που ειμαστε κατω απο την επηρεια .. μας απαγορευει να δουμε τις πραγματικες αιτιες .. για το χαος που εχουμε μπροστα μας .. αυτο που βλεπουμε σαν χαος ..

και αυτο γινεται σαφες .. καθως του ενος το χαος .. ειναι η ταξη του αλλου .. ενος αλλου που ενεκα της προοπτικης που εχει υιοθετησει .. κατω απο την οποια βλεπει τις ιδιες καταστασεις .. τις βλεπει ..τακτοποιημενες .. σε ταξη ..

.. δεν υπαρχει χαος .. μονο μια .. ανακατωσουρα .. μια βαβουρα .. εν ολιγεις ..μια πολυπλοκοτητα ..

και την βλεπουμε σαν ανακατωσουρα .. λογω κυρια του μυαλου μας .. τα στενα ορια που αφηνουμε το μυαλο μας .. να δουλεψει .. να ελιχθη ..

δεν μπαινουμε ..στα βαθεια .. προτιμαμε να κολυμπαμε στα ρηχα .. σε ασφαλη νερα ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: