Νοεμβρίου 08, 2010

ΝΔ. Το μηνυμα που εστειλαν οι καλπες .. λεει .. αντε σιγα-σιγα να μας αδειαζεται την γωνια .. αρκετα μας καθησατε στο σβερκο ..

Σαμαρας μιλησε για ολικη επαναφορα της ΝΔ αλλα και αναφερεται επισης

'.. προαναγγέλλοντας μεγάλες αλλαγές στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης'

Γιατι; Κατι που δουλευει σωστα δεν το αλλαζεις. Γιατι να θελει να το αλλαξει; Οταν μαλιστα πανω σε αυτο στηριζετε και ο ισχυρισμος οτι η ΝΔ,

".. προσφέρει πλέον “αξιόπιστη εναλλακτική προοπτική και ελπίδα, οι Έλληνες ξέρουν που να ακουμπήσουν

.. και αυτο που προσφερεται στους Ελληνες να ακουμπανε, να θελει να το αλλαξει. Λογια του αερα, δηλαδη, κουραφεξαλα. Παραδοξα πραγματα.

Και βεβαια εχοντας ανοικτα τα αυτια τους, πηρανε το μηνυμα των εκλογων. Δεν ειναι αποτελεσματα εκλογων αυτα, ενθαρρυντικα για την ΝΔ, οταν μαλιστα το ΠΑΣΟΚ εχει καιρια στιγματιστει στην συνειδηση των Ελληνων με τα αντιλαικα μετρα που πηρε.

Αλλαγες, λεει. Αλλα τι αλλαγες; Σαν ολες τις αλλες, σκουφιας και φορεσιας. Επιδερμικες, δεν αλλαζουν το DNA τους, δεν μπορουν.

Η φυσικη επιλογη στην εξελιξη των πολιτικων σχηματισμων, εχει παραμερισει την ΝΔ. Ο σχηματισμος ΝΔ και το προτυπο που πρεσβευει, ειναι απροσαρμοστο με την εξελιξη των ελληνικων κοινωνιων. Απαρχαιωμενο, παλαιο, φθαρμενο εγκειται η αντικατασταση του. Οι πολιτες αυτης της χωρας τους εχουν ξεπερασει. Δεν ανταποκρινονται στις βλεψεις τους.

Το μηνυμα που εστειλαν οι καλπες, λεει. Αντε σιγα-σιγα να μας αδειαζεται την γωνια, αρκετα μας καθησατε στο σβερκο.

Οι πολιτες αυτης της χωρας εχουν αλλαξει και εχουν σιχαθει τις αθλιοτητες. Η αθλιοτητα στο πετσι σας, στο DNA σας. Παραδειγμα, μεσα στα σημερινα σχολια που διαβαζα, οι κραχτες σχολιογραφοι συναγωνιζονταν και ηδονιζονταν στο τι βρισιες θα προσαψουν στον Παπανδρεου ..

".. τον έλεγαν GAP. Κάποιοι άλλοι Jeffrey. Από ‘δω και πέρα γίνεται γνωστός με το προσωνύμιο “κωλοτούμπας” "

Εχετε γινει ενα και το αυτο, με τις αθλιοτητες που ξεστομιζεται. Η μαλλον τι λεω, δεν περιμενει κανενας απο σας, να λειτουργησεται σε οποιοδηποτε αλλο επιπεδο.

Ειναι βαθεια γραμμενο στο DNA σας. Οταν ολος ο κοσμος εχει αηδιασει απο την πολιτικη, και αποφασιζει να απεχει, εσας εχει στο μυαλο του σαν προτυπο. Πρωτιστα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Χαίρετε!

Θα πρέπει να είστε, ΣΙΓΟΥΡΑ, κάτω από 35- 40 ετών. Δυστυχώς, ένας απόφοιτος Λυκείου τού 71, με 12,7 βαθμό, μάλιστα, ξέρει καλύτερη ορθογραφία από νυν αποφοίτους πανεπιστημίων.

...αδειάζετΕ..

...ξεστομίζετΕ..

Παρεμπιπτόντως, λόγω αυτού του σάιτ που αναφέρατε, ΔΕΝ θέλω ΟΥΤΕ να ακούσω για ΝΔ- Σαμαρά.

Για φαντάσου τον νυν σύμβουλό του και χρόνια στενότατο φίλο του, κ. Γαρουφαήλ ..."ΦΙΛΙΑ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ", υπουργό Παιδείας, Διακαιοσύνης ή Δημοσίας Τάξεως, -και ό,τι άλλο, βέβαια, αλλά λέμε, τώρα...