Φεβρουαρίου 29, 2012

Βουνα τα λεφτα στην ελβετια; Αμα θελει κανεις ανταλασει τα αγαθα που κατεχει με τα ριφιναρισμενα στυποχαρτα.

Ακολούθησε τα λεφτά (follow the money) | ANTINEWS

follow the money .. γιατι; .. ποια ..money; .. αν ..τσιναει ο Μωαμεθ .. και δεν θελει να παει στο βουνο .. φερνεις το βουνο στον Μωαμεθ ..

μπορει .. να ειναι .. βουνα τα λεφτα στις ..Αλπεις .. αλλα δεν ειναι τιποτε αλλο .. απο ενα ματσο ..χαρτομαντηλα .. εστω τυπωμενα .. ραφινε χαρτια ..

δεν ειναι .. ουτε σπιτια .. ουτε μαγαζια .. ουτε οικοπεδα .. ουτε τιποτα αλλα αγαθα .. χειροπιαστα .. που τα εχει ..ο κοσμος ..

αμα θελει κανεις .. με μπολικη καλη πιστη .. ανταλλασει τα αγαθα .. που κατεχει .. με τα ραφιναρισμενα στυποχαρτα .. στην ελβετια .. και αλλου ..

οι αξιες ..οι πραγματικες .. ειναι αυτες που βγαζουν προιοντα και υπηρεσιες ..

τα μηχανηματα .. τα κτιρια .. και οι ανθρωποι .. με την μαστορια τους και τις γνωσεις τους .. αυτα φερνουν την αναπτυξη ..

και πανω σε αυτα .. οφειλει να βασιζεται καθε μεσο ανταλλαγης .. για τα προιοντα που παραγονται .. και τις υπηρεσιες που προσφερονται ..

κολλησαμε στα ..money .. σφηνα μεσ' τα μυαλα των ανθρωπων .. της κοινωνιας .. μια νοητη σφηνα .. και οπως την σκεφτηκαμε .. την ξεσκεφτομαστε ..

τα ..money .. μας πνιξανε στα χρεη .. το ερωτημα .. διαγραφεις τα χρεη .. ε και, τι εγινε .. διαγραφεις .. τα ..money .. και να παν στον αγυριστο

Φεβρουαρίου 27, 2012

Τα στενα, στεναχωρα ορια της λογικης. Ο καπιταλισμος μεσω του malinvestment. Απο boom ..σε bust. Σαν τις πληγες των Φαραω.

Μήπως θα πρέπει να καταργηθεί ο κατώτατος μισθός; | Market-talk.net

kostas45 ..“Η αιτία που οι αμερικάνοι κατάκτησαν την ηγεμονία του πλανήτη είναι το γεγονός ότι ΕΙΧΑΝ σύμμαχο τον ορθολογισμό, την λογική, και αυτός είναι πολύ απλά ανίκητος.

.. η αιτια που κατακτησαν την ηγεμονια του πλανητη .. πολλοι κατεκτησαν ..ηγεμονιες .. και απο δω ..πηγαν .. ανικητος!!! ..

.. ορθολογισμός .. λογική .. λεξεις-πανακεια .. εξαντλουνται μεσα στα ορια του συστηματος .. χανουν την εννοια που τους προσδιδετε .. εξω απο το συστημα μεσα στο οποιο .. εστω ..μεγαλουργησαν .. η .. μεγαλουργουν ..

ορθολογισμος .. λογικη εχουν ορια .. αποδεικνυονται μονο .. μεσα στα ορια του συστηματος ..που ..γεννηθηκαν ..

το συστημα .. ξεπεραστηκε .. ξεπερασε τα ορια του .. δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα .. την πραγματικοτητα που ζουν ανθρωποι ..ζωντανοι .. το συστημα ..αποδεικνυεται καθημερινα .. λιγο ..

καιρος .. να πεταχτει στα σκουπιδια .. αλυπητα .. και χωρις δευτερη σκεψη μαζι με οτι ..το αντιπροσωπευει .. βαζει ..φρενα .. αχρειαστα ..

Αναρχοκαπιταλιστής: Η Αμερική δείχνει τι σημαίνει malinvestment σε όλο του το μεγαλείο...

η εννοια του .. malinvestment .. χρονολογειτε απο το 1867!! .. απο boom ..σε bust .. σαν τις πληγες των Φαραω .. και ακομα .. επιζει .. σε ποια .. ανικητη ..λογικη .. στηριζεται η επιβιωση του ..

Φεβρουαρίου 26, 2012

Banks virtual parasites. Total and irrevocable annihilation for the parasites.

INCONSIDERATE DICTATES AT THE EXPENSE OF THE POPULATION We save the wrong
COMMENT BY ERIC BONSE

.. banks at the foundations of societies .. a pivotal role for growth and development and innovation .. held at esteem .. in the minds of people ..

.. alas .. relying upon the good will of the banks .. a prayer .. in the wind .. expecting banks to adhere to their role ..

.. again and again .. proven incompetent in fulfiling the role assigned .. drag people into the gutter ..

.. their role morphed .. into that of a parasite .. parasitic organisations-organisms .. unmoved, cold and unflinching ..

.. the parasite mentality fulfilled .. deep .. deeper .. way under their skin .. their skin, the face they put up to deal with people .. at pains to maintain decorum ..

.. in vain try to convince .. that they are out of people .. for the people .. one with the people .. a horrible grimace .. with a chilling effect ..

.. no shred of humanity ..

.. total and irrevocable annihilation .. people can do without the banks ..

Φεβρουαρίου 23, 2012

Το περιβοητο 'σχοινι' του καπιταλισμου ειναι στο τελειωμα του. Η ωρα πλησιαζει.

.. απεργαζονται .. την καταστροφη τους ..

..η πανακεια .. η αγορα ειναι σκληρη .. αδεκαστη .. δεν ειναι ..φιλανθρωπικο ιδρυμα .. ας τυρβαζουν στην αιωνιοτητα ..κατω απο τον ισκιο της .. βαυκαλιζομενοι .. δεν θα τους ωφελησει σε τιποτε .. δεν θα σταματησει το γκρεμισμα, συθεμελα του οικοδομηματος που λαθρα .. στη ζουλα .. υπουλα κτισανε ..

.. προκαλουν την εξαθλιωση .. του κοινωνικου ιστου ..

.. αλλα συνεχιζουν .. αδακρυτα .. η χυνουν με τις χυτρες κροκοδειλια δακρυα .. αλλα συναμα .. και αγογγυστα .. συνεχιζουν απερισπαστοι .. στο θεαρεστο εργο τους .. ο καπιταλισμος ειναι σκληρος .. θα πρεπει να κανεις .. θυσιες για να επιτυχεις .. αμολανε τα τροπαρια .. με την οκα .. σου αραδιαζουν ..

ενω .. την ιδια στιγμη ..σου πετανε καταμουτρα ..την αδιαφορια τους .. το 'να πανε να κοψουν τον λαιμο τους' ..πεφτει .. συνεφο .. ανεπαισχυντα ..δειχνουν, οτι ..ποσως τους ενδιαφερει ..

αλλα .. μεχρι ποτε δεν θα τους νοιαζει ..

τα ορια ελιγμων στενευουν .. οσο πιο ..στεναχωρη ..κανουν τη ζωη των ανθρωπων ανα την υφηλιο .. τοσο πιο γρηγορα .. σκαβουν τον λακκο .. που θα θαφτουν

το μοντελο δεν τραβαει .. ειναι γραμμενο στις προδιαγραφες της δημιουργιας του .. στα γονιδια του ..

τα λεφτα δεν ειναι πλουτος .. πλουτος ειναι .. τα σπιτια που χαιρονται οι ανθρωποι .. τα καλα του κοσμου .. που αλλοι ανθρωποι .. μοχθησαν .. πασχισαν .. σοφιστικαν .. για να τους προσφερουν ..

.. ανθρωποι που πηγαινουν στις δουλειες τους .. με ορεξη.. χωρις να βλαστημανε τα αφεντικα τους .. τους πελατες τους .. τους εαυτους τους, τους ιδιους .. την μερα και την ωρα που γεννηθηκαν

.. να γυριζουν στα σπιτια τους .. ρακη σκετα .. πικροχολοι .. απογοητευμενοι .. να πλακωνονται στην στενοχωρια .. για τα παιδια τους .. τις γυναικες τους .. τους αντρες τους .. τους ιδιους τους εαυτους τους .. μιζερια ..

.. μιζερια σπερνουν .. και μιζερια θεριζουν ..

.. βαζει τις πραγματικες διαστασεις ..του νομιμου .. το τσαγανο του ..νομου .. να καλυπτει βρωμιες ..

Το νόμιμο είναι ανήθικο κύριε «εκατομυριούχε» βουλευτή! - Επικαιρότητα | sport-fm.gr: NovaΣΠΟΡ FM 94.6


.. βαζει τις πραγματικες διαστασεις ..του νομιμου .. το τσαγανο του ..νομου .. να καλυπτει βρωμιες ..

.. η εξισωση που ακολουθει .. οσο πιο ισχυροτερος εισαι σε μια κοινωνια .. τοσο μεγαλυτερες βρωμιες .. θα σου καλυψει ..

.. οσο πιο αδυναμος ..εισαι .. δεν θα μπορεσεις ..ουτε και να κλασεις .. στο σπιτι σου .. το στιβαρο χερι του νομου θα σε βρει ..και θα σε παταξει ..

Τα δεινα της ζητησης και προσφορας εξαπλωνονται οριζοντια. Και για αυτους που ..

..χεζουνε λεφτα και για αυτους που τους βγαινει το σκατο για να βγαλουν κανα φραγκο. Κοπρο-οικονομια.

Εμποροι στον δρόμο της φωτιάς

"Σε γειτονικό χώρο ο ιδιοκτήτης αξίωνε 20.000 ευρώ τον μήνα για 900 τ.μ. Δεν βρήκε ανταπόκριση. Εριξε το ενοίκιο στα 12.000 ευρώ. Και πάλι κανείς δεν τον ενόχλησε."

μαλακισμενοι ..νομοι της αγορας .. 20.000 ευρω το μηνα .. την αναστατωση που φερνει στις σχεσεις των ανθρωπων ..

σε ενα μηνα .. βαζει στην τσεπη του .. οσα μια τετραμελη οικογενεια ..περναει την χρονια .. και αυτος τα περνει .. με το να καθεται στον ..κωλο του και ο αλλος του βγαινει το λαδι .. για να τα βγαλει ..

τι στο διαλο ..προσφερει στην κοινωνια .. στην οικονομια .. της πολης .. της χωρας ..

εχει το ρευστο ..και αγοραζει χωρις δευτερη σκεψη ..οτι του πασσαρουν στην αγορα .. ανεβαζει τις τιμες .. σε προιοντα και υπηρεσιες .. γιατι σαν κι αυτον τον μαλακα .. υπαρχουν και αλλοι τοσοι μαλακες .. που δεν θα πολυ-σκεφτουν να αγορασουν το καθε σκουπιδι ..που καθε επιτειδιος με τα ιδια μυαλα ..θα τους πλασαρει .. και μαζι με αυτα .. παιρνει σβαρνα .. και ολα τα βασικα προιοντα και υπηρεσιες .. τα λεφτα που ξοδευονται για ανουσια προιοντα και υπηρεσιες .. γινονται παρασαγγα .. το στανταρντ πανω στο οποιο ζυγιζουν ολα τα αλλα .. ακριβαινουν οσο δεν παιρνει ..

100,000 ανεφερε καποιος σχολιαστης Αntinews.. κινουν την αγορα την σημερον ημερα στην Αθηνα .. 100,000 μαλακες .. που νομιζουν οτι κατι κανουν .. αισθανονται υπερηφανοι για τον εαυτο τους

ο αλλος, θα σκεφτει .. να τους φορολογησει το κρατος .. αλλη μια μεγαλυτερη μαλακια ..

νομιμοποιει .. τις εξωφρενικες τιμες .. απο την μαλακισμενη ζητηση και προσφορα .. και ο εμπορος που νοικιαζει το μαγαζι του .. περναει αυτην την εξωφρενικη τιμη στους πελατες του .. οριζοντια .. και οποιον παρει ο χαρος ..

και για αυτον τον μαλακα που τα βγαζει τα λεφτα .. αγογγυστα αλλα και για τον αλλο ..που του βγαινει το λαδι .. για να βγαλει κανα φραγκο ..

μαλακισμενη .. αρχη .. γιατι τωρα .. κατεστρεψε .. εκεινους .. που πανω στην πλατη τους .. εβγαζε ..αβερτα τα ματσα .. και τωρα δεν μπορει να βγαλει τιποτα .. 10,000 και δεν μπορει να το νοικοιασει .. να παρει τον ..πουλο τωρα .. να μεινει στην ψαθα .. ο μαλακας .. και ολοι οι αλλοι .. 100,000 .. χοντρο-μαλακες

τα δεινα της μαλακισμενης .. ζητησης και προσφορας .. εξαπλωνονται ..οριζοντια .. και για αυτους που ..χεζουνε λεφτα .. κοπρο-οικονομια .. και για αυτους που τους βγαινει το σκατο .. για να βγαλουν κανα φραγκο ..

Οι ατζεντηδες του χαους. Κατανοωντας την εννοια.

Η Πατρίδα χρειάζεται Ηγέτη κι όχι ατζέντηδες του χάους | ANTINEWS

αρχιζεις .. να νταραβεριζεσαι .. με την ιδεα του χαους .. αλλα ακομα ..τρεχεις .. στον δρομο εισαι .. οπλισμενος με την στενομυαλη προοπτικη σου .. βλεπεις μονο .. αυτο που το τουνελ που εισαι μεσα σε αφηνει να δεις ..

.. ενα τουνελ φτιαγμενο με τις προδιαγραφες που σου επιτρεπει η προοπτικη που εχεις υιοθετησει, να βλεπεις .. βλεπεις ολα οσα συμφωνουν με την προοπτικη σου .. τον περιβοητο ... Ηγετη σου .. και ολα τα αλλα, για σενα .. ειναι χαος

κουδουνια ..στο κεφαλι σου .. το χαος ειναι .. ντετερμινιστικο .. ειναι προδιαγεγραμμενο .. ξετυλιγεται με προδιαγραφες .. δεν ειναι τυχαιο .. και ειναι αποτελεσμα των πραξεων ολων των ανθρωπων .. σε μια κοινωνια .. σε μια χωρα .. σε ενα συνολο .. το χαος το δικο σου .. ειναι η ταξη .. του διπλανου σου ..

ο ιδιος γραφεις .. για εκεινους που επωφελουνται απο το χαος, που εσυ βλεπεις .. ενω για αυτους .. απο την δικη τους προοπτικη .. βλεπουν ..ταξη .. στο χαος το δικο σου .. και τους αποκαλεις ..ατζεντηδες του χαους ..

ας εμβαθυνεις στην εννοια .. που ..ξωπεταξες .. για να καταλαβεις .. οτι και εσυ .. εισαι ενας ατζεντης του χαους .. οπως και ολοι μας ..

η προοπτικη σου .. που κατα γραμμα ακολουθεις .. σου βαζει παρωπιδες .. σαν του γαιδαρου που ζευουνε σε ενα καροτσι .. για να βλεπει μονο την πορεια ..που αμαξηλατης εχει στο νου να παει ..

.. και εσυ σαν τον γαιδαρο .. τις εβαλες με την θεληση σου τις παρωπιδες .. και δεν σε αφηνει .. να δεις καταματα .. τις καταστασεις ..που και εσυ ..και η ελλαδα ..και ολοι οι αλλοι γυρω σου .. ει(σ/μ)αστε χωμενοι .. μεχρι τα μπουνια ..

Το χαος ειναι ντετερμινιστικο. .. προδιαγεγραμμενο και καθολου τυχαιο.

..το χαος .. ειναι ντετερμινιστικο .. το καθε τι που υπαρχει γυρω μας .. εγινε .. γινεται .. κατω απο προδιαγραφες .. χαος προδιαγεγραμμενο .. δεν ειναι τυχαιο ..

.. το να επισυρουμε μηνι και οργη .. το να αποφευγουμε .. να βλεπουμε καταματα τις καταστασεις που ξεπηδανε μπροστα μας .. εδω και εκει .. ειναι γιατι ειμαστε .. βαθεια .. εππηρεασμενοι .. απο μια προοπτικη που υιοθετησαμε .. που δεν μας δινει την δυνατοτητα να δουμε τι υπαρχει κατω απο αυτο το φαινομενικο χαος ..

η προοπτικη .. που ειμαστε κατω απο την επηρεια .. μας απαγορευει να δουμε τις πραγματικες αιτιες .. για το χαος που εχουμε μπροστα μας .. αυτο που βλεπουμε σαν χαος ..

και αυτο γινεται σαφες .. καθως του ενος το χαος .. ειναι η ταξη του αλλου .. ενος αλλου που ενεκα της προοπτικης που εχει υιοθετησει .. κατω απο την οποια βλεπει τις ιδιες καταστασεις .. τις βλεπει ..τακτοποιημενες .. σε ταξη ..

.. δεν υπαρχει χαος .. μονο μια .. ανακατωσουρα .. μια βαβουρα .. εν ολιγεις ..μια πολυπλοκοτητα ..

και την βλεπουμε σαν ανακατωσουρα .. λογω κυρια του μυαλου μας .. τα στενα ορια που αφηνουμε το μυαλο μας .. να δουλεψει .. να ελιχθη ..

δεν μπαινουμε ..στα βαθεια .. προτιμαμε να κολυμπαμε στα ρηχα .. σε ασφαλη νερα ..

Φεβρουαρίου 20, 2012

Αναπτυξη-λιτοτητα. Τελεια συνυφασμενες η μια με την αλλη. Συγκοινωνουντα δοχεια. Τα σκατα ..διαιωνιζονται.

Αναπτυξη-λιτοτητα. Αναπτυξη που προσμετρειται απο τα κερδη στους κορβαναδες μεγαλο-καρχαριων. Λιτοτητα, σφιξιμο στο ζωναρι για να πληρωνεις τοκοχρεωλυσια σε αργοσχολους-πολυαπασχολημενους.

ΚΟΣΜΟΣ | ΕΕ:Ανάπτυξη ζητούν 8 κράτη με κοινή τους επιστολή

"Ο Ιταλός δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για τις αναπτυξιακές προτάσεις που κατατέθηκαν. Έχει όμως, κατ’ επανάληψη τονίσει στο παρελθόν πως το μείζον θέμα στην ευρωζώνη δεν είναι πλέον η λιτότητα αλλά η ανάπτυξη."

αναπτυξη ..λιτοτητα ..

λιτοτητα .. να σφιγγεις το ζωναρι του ανθρωπου .. μεχρι που να μην μπορει .. να κλασει .. ως εκει ..που δεν παιρνει .. για να πληρωνει ..τοκοχρεωλυσια-γαμησιατικα ..σε αργοσχολους ..πολυαπασχολημενους

.. αναπτυξη .. που προσμετρειται .. απο τα κερδη .. στους κορβαναδες .. των μεγαλο-τραπεζιτων .. χρηματιστων ..και μεγαλο-επιχειρηματιων .. το χειροτερο συναφι ανθρωπων ..απο καταβολης κοσμου ..

αναπτυξη-λιτοτητα .. τελεια συνυφασμενες .. η μια με την αλλη .. συγκοινωνουντα δοχεια .. τα σκατα ..διαιωνιζονται ..

αναπτυξο-λιτοτητα .. ενα παναθλιο κατασκευασμα .. δεν προλαβαινεις να χαραμιζεις λεφτα ..για αναπτυξη .. πριν να αρχισει ..να σε βαραει με μανια .. η λιτοτητα .. ενας ουρομπορος ..σκετος

.. μια αχρηστη αναπτυξη .. μονο για τα ματια του κοσμου ..

.. η πραγματικη αναπτυξη .. κατα τυχη γινεται .. τελοιως ..ασχεδιαστα .. ενα παρα-προιον .. και τιποτα αλλο ..


.. οποιο ..αρχιδι ..πει ξανα .. οτι η αναπτυξη περναει .. μεσα απο τις τραπεζες και τα χρηματιστιρια .. και τα ιδιωτικοοικονομικα συμφεροντα .. του αξιζει να του κανουν την σουφρα ..να ..

Kατι που δεν ανταποκρινεται σε αυτα που θελουν οι ανθρωποι, δεν υπαρχει τιποτα αλλο .. παρα ..ξεχερσωμα εκ θεμελιων.

..κατι που δεν ανταποκρινεται ..σε αυτα που θελουν οι ανθρωποι .. δεν υπαρχει .. τιποτα αλλο .. παρα ..ξεχερσωμα .. εκ θεμελιων ..

Διαβάστε την πραγματική δημοσκόπηση | ANTINEWS


"Στην Αττική, μόνο το 7% εμπιστεύεται τις τράπεζες, μόνο το 2% το Χρηματιστήριο (εξ΄ου και η μεγάλη πτώση του δείκτη) και μόνο το 4,5% εμπιστεύεται τις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες. "

".. μόνο το 2% το Χρηματιστήριο (εξ΄ου και η μεγάλη πτώση του δείκτη) .."

"Στη Μακεδονία, ψήφο εμπιστοσύνης στις τράπεζες δείχνει το 8,4%, στο Χρηματιστήριο το 2% και στις ασφαλιστικές το 4,1%."

το ζουμι .. της ολης καταστασης ..

δεν ειναι κατι ..παροδικο .. κατι που μερικα πασαλειματα .. εδω και εκει .. θα καλυτερευσουν ..την κατασταση .. θα επανελθει ..η εμπιστοσυνη ..

ελειψη εμπιστοσυνης ..που βασιζεται πανω .. στην ιδεα που μπαινει .. ακομα πιο βαθεια μεσα στις σκεψεις των ανθρωπων .. οτι ο μοναδικος λογος της υπαρξης τους .. τραπεζες .. χρηματιστιρια .. ιδιωτικοοικονομικα ορμωμενες εταιρειες ειναι ..

για να γεμιζουν ..τα ηδη παραφουσκωμενα ..πορτοφολια τους .. με ακομα περισσοτερα λεφτα .. ενω τα πορτοφολια των ανθρωπων .. αδειαζουν καθημερινα .. η εχουν ηδη αδειασει ..

αλλαγες .. μεσα στο ηδη ισχυον συστημα .. που διατηρει το συστημα αθικτο .. ως εχει .. κοροιδια σκετη .. το ολο συστημα ..αποδεικνυεται σκαρτο .. δεν ανταποκρινεται στις απαιτησεις των πολιτων ..

και κατι που δεν ανταποκρινεται ..σε αυτα που θελουν οι ανθρωποι .. δεν υπαρχει .. τιποτα αλλο .. παρα ..ξεχερσωμα .. εκ θεμελιων ..

να πρωτοπορισει .. η ελλαδα ..

δεν υπαρχει αμφιβολια .. οτι η πρακτικα παντελης ελειψη εμπιστοσυνης .. σε τραπεζες και χρηματιστιρια .. σε ιδιωτικες ασφαλιστικες εταιρειες .. ισχυει και για ολους τους ελληνες .. απανταχου ελλαδας .. και οχι μονο .. αλλα και σε ολη την ευρωπη .. καθιστα ικανη και αναγκαια συνθηκη .. την ριζικη αντιμετωπιση της κρισης των αξιων στις κοινωνιες .. της ελλαδας .. της ευρωπης .. του κοσμου ολου ..

ειναι αδιανοητο .. να διαιωνιζεται αυτη η κατασταση .. τα τερτιπια των τραπεζων .. χρηματιστιριων .. το ιδιωτικο κερδος .. να καθοριζουν τις αποφασεις ολης της οικουμενης .. να γινεται η συνισταμενη των αποφασεων που περνονται απο τα συλλογικα οργανα .. των ανθρωπων

να της βαζουν την ταμπελα .. αναπτυξη .. μπαιρακι σκετο ..και ανουσιο .. βασισμενη ..στα κερδη των τραπεζων .. χρηματιστιριων .. ιδιωτικου κερδους ορμωμενες εταιρειες .. ενω την ιδια στιγμη εξουθενονουν .. τον κορμο στις κοινωνιες .. τους ιδιους τους ανθρωπους . . σπερνουν μιζερια .. ασυστολα ..

αξιες .. αναξιες για το αναστημα .. του ανθρωπου ..

απαιτει .. αντιμετωπιση ..της κρισης .. στις ριζες της .. και συνολικα .. για το ..παγκοσμιο χωριο ..που ειναι ο κοσμος σημερα ..

για να μπει το ρεμα στο λουκι .. για να καταλειξουν τα κρατη στα χερια των ανθρωπων .. να αρπαξουν οι ανθρωποι .. τα κρατη τους .. απο τα αδηφαγα χερια των τραπεζων .. χρηματιστιριων .. το ..ιδιωτικοοικονομικο κερδος

Φεβρουαρίου 17, 2012

it is useless .. to make the distinction between .. debt ..from a loan-shark .. and debt .. from any entity at all .. be that banks or even states

Opinion: It's Time To End the Greek Rescue Farce - SPIEGEL ONLINE - News - International


"Perhaps, the Greece rescuers on both sides of the negotiating table should try being honest for a change. Here's the truth: If the country is to lastingly reduce its mountain of debt and, at some point, be able to borrow money on the capital markets again, then it needs a comprehensive debt haircut. In other words, it needs to go bankrupt."

you didn't go that far .. what is rotten here .. is the debt structure ..itself ..

113 per cent of 233 .. that makes it .. 263 debt .. the 163 percent of ..218 .. that makes it .. 355 debt ..

the ..263 debt .. shot up .. to 355 in three years .. 35 per cent ..up .. such a return .. not even a loan-shark .. can ever imagine to get ..

just a minute .. it can not be .. whoever .. or whatever entity has arranged .. such debt structure .. is nothing else ..but a loan-shark ..

just a minute .. the very same .. debt structure .. holds for any entity .. that enters such aggreements ..

so what of ..Greece or Portugal or Italy or Britain .. or the very ..rescuer itself ..Germany ..

they are ..all boiling .. in the same pot .. none ..excluded ..

debt structure itself .. eats away .. faster .. than what people produce .. the state's GDP ..

just a minute .. it is useless .. to make the distinction between .. debt ..from a loan-shark .. and debt .. from any entity at all ..

.. be that .. banks .. or even states .. other sovereign states .. they take .. ever too much .. for too little .. usury unadulterated ..


the banks .. investment ..or other form .. the very states .. themselves .. nothing else .. but loan-sharks

Greece ..Portugal ..Italy .. any country .. at all .. should reject .. violently .. such abhorrent construction ..

and what is that .. got to do .. with your precious .. (much-maligned term) .. (abused to the hilt) .. of tax-payers .. they have nothing to do .. with that ..

not to speak of .. the ..tax-payers .. the line of defence .. the attempt .. to seek ..legitimacy .. they are themselves victims

the same .. holds for .. for sovereign states .. for business .. corporations .. and .. human individuals as well ..


contagion .. meaningless word .. it is not a matter of infection .. here .. it is a condition .. a pathological condition .. the whole organism ..consumed .. head to toe ..

Φεβρουαρίου 15, 2012

Debt 'industry' anything other than a malignant growth.

.. debt .. a deadweight .. dangling from any country's neck .. stalling to a halt .. all that a country ..is all about ..

the burden ..unsustainable .. all other activities .. industries 'thriving' .. mere Christmas decorations ..

the shopping malls .. the business centres .. roads .. infrastructure ..destined to fail .. as the only reason .. for being there .. a mere excuse of drowning every country .. deep into debt ..

unproductive .. erected ..just for the sake .. to validate the existence ..of debt mounts .. to sustain stock markets .. debt markets .. CDS markets .. and all sort of ..markets-parasites ..

lead ..matematically .. rigorously to the demise ..of all real .. to people .. productive enterprises ..

.. overwhelm .. to utter and abject .. submission .. a malignant growth .. eating away .. the health of the vibrant body .. that humanity is ..

.. malignant growth ..can hardly be distinguished from the growth of a healthy body

.. growth that sustains an organism .. nourishes the organism ..

.. people contributing .. unwillingly .. unaware .. unconsciously .. to the ever increasing growth of the malignancy .. the debt 'industry' ..

.. and as any malignancy ..will end up killing the organism .. on which it feeds upon

.. as it grows .. more and more .. vessels .. to draw the blood of the organism .. to sustain its malignant growth .. to serve its own needs ..

.. tapping into the organism's blood-lines .. its life-lines .. the organism destined to succumb .. under the ever-increasing burden ..

.. imperative .. the malignant body .. to be operated .. and surgically ..removed ..

..people will .. the very same people that allowed it .. to grow and spread .. uncontrollably ..

.. people .. grown wise .. will shut off the lines that feed it .. and will let it .. wither and ..die ..

GDP growth rate always a laggard.The proverbial carrot dangling in front of a donkey. Unreachable, unobtainable.It will exhaust thedonkey the industry

Forecast: EUR/USD to Fall to 1.15 in First Half of 2012 | DailyFX

"In the period from 2000 to 2010, Italy held the third-lowest GDP growth rate in the world behind Haiti and Zimbabwe."

.. a race .. with the odds heavily .. in favour .. to the growth of the debt ..

"Italy, the Euro Zone’s third-largest economy, has total public debts representing over 120 percent of domestic Gross Domestic Product."

what a .. debt of over 120 percent of .. Gross Domestic Product .. the burden on the country .. the rate at which it requires to be serviced .. the Dt ..of its rise .. even without the extra burden ..of the fluctuating interest rates ..at which the country .. has to borrow .. to service the debt ..

it is beyond the ..principle upon which any debt .. relies upon ..in order to be productive .. to be serviced .. soleley ..and directly ..by the ..Gross Domestic Product .. and never have to need any extra funding .. to service the debt ..

"The first step must be a credible plan for Italy to meet its debt obligations—likely led by strong fiscal austerity and real commitment to economic reforms to enhance productivity."

Italy's industry .. stretched .. well beyond its capacity .. not only ..incapable .. but thoroughly ..unable to keep up with the debt growth ..

GDP growth rate ..always a ... laggard .. the proverbial carrot dangling in front of a ..donkey .. unreachable .. unobtainable .. it will exhaust the donkey .. the industry ..

debt that ..ceases to be productive .. productivity along these lines ..is a dream .. anyone .. even contemplating such feat .. suffers the consequences of ..the worst ..prank of immense proportions played upon .. the worst joke ..ever

Φεβρουαρίου 14, 2012

Οι αλχημειες του επανατοκισμου στο μεγαλειο του. Οι κομπινες που παιζονται στις πλατες του κοσμου δια μεσου της εν λευκω παραδοσης της εξουσιας.

Σε ξεσηκωμό καλεί τους Έλληνες ο Μ. Θεοδωράκης - Επικαιρότητα | sport-fm.gr: NovaΣΠΟΡ FM 94.6


"Οι τόκοι του δανείου του ενός δισ. δολλαρίων που έκανε ο Ανδρέας Παπανδρέου στα 1986 από μια μεγάλη ευρωπαϊκή χώρα, έφτασαν στα 54 δισ. ευρώ και ξεπληρώθηκαν τελικά το … 2010!"

οι αλχημειες ..του επανατοκισμου στο μεγαλειο του .. οι κομπινες που παιζονται στις πλατες του κοσμου .. δια μεσου της ..εν λευκω παραδοση της εξουσιας στα χερια .. 'εκλεγμενων' κυβερνησεων ..

.. εκλεγμενες κυβερνησεις .. η μεγαλυτερη συμπαιγνεια απο καταβολης ..κοσμου ..


κρατος .. σου λεει ο αλλος .. ο ρολος του να ξεζουμιζει τον πολιτη .. και να ποτιζει τα ζουμια .. σε μεγαλο-τραπεζο-καρχαριες ..

τραπεζες .. αρκετα .. ζουμια ..ποτιστικαν .. δεν εμεινε ..ρανιδα .. αντε να πανε στην ευχη ..του διαολου ..

Οι ανθρωποι θα ζουσαν ακομη στα σπηλαια σκλαβοι στις ορεξεις του καθε μαλακα αν οι λιγοι ειχαν το πανω χερι,οι λιγοι διαφεντευαν τις τυχες των πολλων.

Πιέσεις, εκβιασμοί αλλά και πλήρης δικαίωση Σαμαρά | ANTINEWS

μας τα ..ζαλισατε ..με τον Σαμαρα ..


αμα τους δωσεις το δικαιωμα .. αμα τους αφησεις .. να σου πατησουν .. τον καλλο .. θα σε πατησουν και στον ..λαιμο ..

σκυμμενος .. πεσμενος στο χωμα .. ενας λαος .. και αυτοι συνεχιζουν .. να βαρανε αλυπητα .. ανανδρα ..

Γερμανια .. Ολλανδια .. δεν ειναι ..ανανδρος .. ο Γερμανικος .. ο Ολλανδικος λαος .. ανανδρος ειναι ο καπιταλισμος .. με μπροσταρηδες .. τις τραπεζες ..

υποχωρηση .. πανω στην υποχωρηση .. τελειωμο δεν εχει .. η στυγνη λογικη του χρηματος .. σκληρη .. σαν ξυλαγγουρο ..

γιατι να τους ..χαρισουμε τους Γερμανους .. τους Ολλανδους ..και ολους τους λαους της Ευρωπης ..

ενωμενη ..και αλληλεγγυα .. ΕΕ .. μωρε ας γελασω .. η ΕΕ για την οποια μιλανε .. ειναι στο πελμα της στυγνης μποτας .. των τραπεζων ..

τραπεζιτες ολου του κοσμου ..ενωθειτε .. να δειξουμε .. σε ποιον ανηκει ..αυτος ο κοσμος .. ο αγωνας τους

.. για αυτο το τραβανε .. οσο δεν παει το ..σχοινι ..

και οταν τραβανε ενα σχοινι .. καποιος θα σπασει .. και ποιος ειναι αυτος που θα σπασει .. ο λαος που μπορει να κανει την ψυχη του ..ατσαλι .. η το σκληραγγουρο του καπιταλισμου ..

σαματις .. ειναι η πρωτη φορα .. οι ανθρωποι θα ζουσαν ακομη στα σπηλαια .. σκλαβοι στις ορεξεις .. του καθε μαλακα ..

αν .. οι λιγοι .. ειχαν το πανω χερι .. αν οι λιγοι ... διαφεντευαν τις τυχες των πολλων ..

Φεβρουαρίου 13, 2012

να τι λεει ..ο κοσμος .. για την αποφαση ..Σαμαρα:

Ο κόσμος τι λέει για την απόφαση του Σαμαρά; | ANTINEWS

να τι λεει ..ο κοσμος .. για την αποφαση ..Σαμαρα:

FC: Μια μεγάλη «συγνώμη» από τη γενιά, την οποία καταστρέψαμε
13/02/2012, 16:17 | Διαβάστηκε 86 φορές Αποστολή


Ό,τι κι αν ψηφίστηκε το βράδυ της Κυριακής κι ό,τι κι αν δεν ψηφιζόταν, η ουσία είναι ότι η δική μας η γενιά και οι προηγούμενες, οι 40άρηδες και άνω, καταφέραμε όχι απλά να υποθηκεύσουμε, αλλά να διαλύσουμε το παρόν και το μέλλον όλων αυτών των παιδιών που σήμερα είναι 15, 20 ή 25 ετών. Τους αλλάξαμε τον αδόξαστο, καταχρεώσαμε τη χώρα, διαλύσαμε κάθε κοινωνικό ιστό, ξεπουλήσαμε εν μια νυκτί όλα αυτά για τα οποία κάποιοι μάτωσαν και πέθαναν παλιότερα, τους σπρώξαμε στον γκρεμό και σε μια ζωή χωρίς αξιοπρέπεια, χωρίς δουλειές, χωρίς προοπτική. Μια ζωή όπου θα πρέπει να αισθάνονται «τυχεροί» και «προνομιούχοι» αν βρίσκουν δουλειές με 500 ευρώ το μήνα, ή «πλούσιοι» αν παίρνουν κανένα χιλιάρικο...

Είναι εύκολο να ρίχνεις το ανάθεμα στους πολιτικούς, στους 300 σημερινούς βουλευτές ή τους 300 προηγούμενους, τον Παπανδρέου, τον Καραμανλή, τον Σημίτη, τον Ανδρέα Παπανδρέου. Πάντα σ’ αυτόν τον τόπο μαθαίναμε ότι οι προηγούμενοι φταίνε για όλα, ότι παραλάβαμε καμμένη γη, ότι εμείς προσπαθούμε να συμμαζέψουμε τα χάλια που άφησαν οι άλλοι κι ότι έχουμε τις καλύτερες των προθέσεων σε αντίθεση με τους προκατόχους μας. Εδώ που φτάσαμε όμως, δεν μας παίρνει να κοροϊδεύουμε κανέναν: ούτε τους εαυτούς μας, ούτε τους σημερινούς έφηβους ή νέους που κοιτούν με απόγνωση...

Εμείς ψηφίσαμε όλους αυτούς που έφεραν τη χώρα στη σημερινή κατάσταση - φταίνε κι αυτοί, αλλά φταίμε κι εμείς που ρίχναμε την ψήφο μας με κριτήριο το ποιος θα μας διόριζε στη Δημόσιο ή θα εξασφάλιζε στον κανακάρη μας μετάθεση στο Πεντάγωνο και όχι θητεία στον Έβρο. Εμείς δανειστήκαμε περισσότερα απ’ όσα αντέχαμε να αποπληρώσουμε, εμείς αποκτήσαμε δυο και τρία αυτοκίνητα στην ίδια οικογένεια, πρώτη κατοικία, δεύτερη και εξοχικό, εμείς λαδώσαμε την Πολεοδομία και τον εφοριακό, εμείς δεν ζητήσαμε απόδειξη και δώσαμε το φακελάκι χωρίς δεύτερη σκέψη, εμείς πετάξαμε λουλούδια στα μπουζούκια - ένα πανέρι ή ένα στρέμμα, όσο γούσταρε και άντεχε ο καθένας. Εμείς κάναμε τον κάθε γελοίο μόδιστρο πρώτη μούρη στο Καβούρι αγοράζοντας τα ρούχα που έπαιρνε από βιοτεχνίες στα Λιόσια και έβαζε πάνω την φίρμα του, εμείς αγοράζαμε πανάκριβα ρολόγια για τον καρπό μας και χρυσαφικά για την κυρά, εμείς πληρώσαμε το ενοικιαζόμενο δωμάτιο τη μέρα όσο άλλοι πληρώνουν ενοίκιο το μήνα, εμείς αφήναμε 50ευρο φιλοδώρημα στον παρκαδόρο για να βάλει το αμάξι μας μπροστά - μπροστά στο πάρκινγκ και να ικανοποιήσουμε την ματαιοδοξία μας.

Εμείς λοιπόν με αυτά και τόσα άλλα, γαμήσαμε τη ζωή όλων αυτών των παιδιών που σήμερα πάνε γυμνάσιο, λύκειο, σπουδάζουν στην Ελλάδα ή το εξωτερικό και ξέρουν πως είτε δεν θα βρουν δουλειά, είτε θα πληρώνονται τόσο λίγο, που θα νιώθουν ότι τζάμπα διάβασαν και σπούδασαν και χάλασαν οι γονείς τους ένα σωρό λεφτά. Μακάρι να μας συγχωρέσουν αυτά τα παιδιά για το κακό που τους κάναμε και να μην μας μισήσουν μεγαλώνοντας, παρότι το αξίζουμε. Και μακάρι να μπορέσουμε τουλάχιστον να κάνουμε κάτι καλύτερο για τα παιδάκια που γεννιούνται τώρα ή θα γεννηθούν από δω και πέρα, γι’ αυτά που σήμερα πάνε νηπιαγωγείο ή δημοτικό, να τους δώσουμε μια ευκαιρία που οι σημερινοί έφηβοι και νέοι δεν έχουν. Πώς; Ας ψάξουμε να το βρούμε, όπως ψάξαμε και βρήκαμε τόσα χρόνια πώς θα περνάμε καλά και πώς θα είμαστε «ό,τι φάμε, ό,τι πιούμε κι ό,τι αρπάξει ο κώλος μας». Εμείς τα κάναμε σαν τα μούτρα μας, εμείς οφείλουμε να τα φτιάξουμε. Ας σταματήσουμε να τρώμε και να απαιτούμε από τον επόμενο να πληρώνει τον λογαριασμό.

Κώστας Βαϊμάκης

www.fightclub.gr

Κοπιάστε στο... fightclub@sday.gr

Τα λουμπεν, ζομπι πληθη, μεγαλωνουν σε καθε μεγαλη πολη ανα τον κοσμο, το collateral damage της καπιταλιστικης λαιλαπας, ..

Ήλθε η ώρα να χωριστεί η ήρα από το στάρι… | ANTINEWS


άδικα και ...«οριζόντια» .. οριζοντια .. και χωρις ..εισαγωγικα .. ολοι ..μια βαθμιδα κατω ..

οσοι .. ησαν λιγο πανω ..απο τα σκατα .. μπηκαν μεσα .. και αλλοι ..λιγο πιο πανω ..κοντευουν .. αισθανονται την ..ζεχνη τους

αυτοι που ηταν ηδη μεσα .. στον πατο πλεον ..εχουν χαθει .. εγιναν ..ενα με αυτα .. λουμπεν .. ζομπι .. χωρις βουληση ..χαθηκανε για την κοινωνια ..

σε καθε μεγαλη πολη ..ανα τον κοσμο .. τα λουμπεν .. ζομπι .. πληθη μεγαλωνουν .. χαρες και ευαγγελια ..για τους φιλανθρωπους .. η πελατεια τους ..αυξηθηκε

τοσες ευκαιρειες .. για να ελεησουν .. σιγουρα ..ο παραδεισος ειναι πολυ κοντα για αυτους ..

τα αντισηπτικα της πολιτειας .. αστυνομιες, ΜΑΤ, στρατοι .. σε συναγερμο .. επιτακτικη η αναγκη .. να εξαπολυσουν την φορμολη τους .. να εξωβελισουν τα μιασματα .. να εξαγνισουν την κοινωνια ..


το ..collateral damage .. της καπιταλιστικης λαιλαπας .. τα αισθητηρια της απεχθειας .. βουρλιζουν στους καθωσπρεπει .. πολιτες

ωσανα .. για το κατεστημενο ..οι τραπεζες σωθηκαν .. αλληλουια .. οι τραπεζιτες .. τραπεζια στρωνουν .. ωρα να γλεντησουν ..

Φεβρουαρίου 11, 2012

Greece's utter and unequivocal refusal to be saved. The incalculable unforeseeable consequences, and anger and affect.

Greece warns bailout rebels of unknown, dangerous path
via @reuters

"(Reuters) - Greek leaders told a growing band of rebellious lawmakers on Saturday to back a deeply unpopular EU/IMF rescue in parliament or send the nation down "an unknown, dangerous path" to default, international economic isolation and a deeply devalued drachma."

"With voters deeply hostile to the bailout's tough conditions, former socialist Prime Minister George Papandreou admitted that backing austerity had cost him the premiership and even some of his friends, but the alternative was a collapse in living standards and further "unforeseeable consequences."

.. "unforeseeable consequences" ..

"I've lost friends, my family suffered, I gave up my office, I was insulted, vilified, like no other politician ever was in this country," he told PASOK's parliamentary group."

.. tender and human .. Papandreou's perspective ..

"Still, all that is nothing compared with what our people will suffer if we fail to do the right thing... Despite all the anger we are feeling inside, we must persevere."

.. the anger we are feeling inside .. anger, filled with in, the affective response ..

"Let's just ask ourselves what it would mean for the country to lose its banking system, to be cut off from imports of raw materials, pharmaceuticals, fuel, basic foodstuffs and technology," he said."

"The consequences of disorderly default would be incalculable for the country - not just for the economy ... it will lead us onto an unknown, dangerous path," Deputy Finance Minister Filippos Sachinidis said."

incalculable .. "unforeseeable consequences" .. anger .. affect ..

the enormity of such an event .. it is clearly given in the following extract from the book ... The Black Swan, The Impact of the Highly Improbable by Nassim Nicholas Taleb, page 195 .. under chapter title, Predictions, Mispredictions and Hapiness

"You are about to commit a prediction error that you have already made. Yet it would cost so little to introspect!
Psychologists have studied this kind of misprediction with respect to both pleasant and unpleasant events. We overestimate the effects of both kinds of future events on our lives. We seem to be in a psychological predicament that makes us do so. This predicament is called "anticipated utility" by Danny Kahneman and "affective forecasting" by Dan Gilbert.


no one is exempted from that description .. neither Sachinidis .. neither Papandreou .. nor Samaras .. nor Kapsokolis .. nor Kolopeteinitsas .. not even Mr Taleb .. the very man quoted .. despite his genius ..

The point is not so much that we tend to mispredict our future happiness, but rather that we do not learn recursively from past experiences. We have evidence of a mental block and distortions in the way we fail to learn from our past errors in projecting the future of our affective states."

mental block .. by deeply engrossed in what we think .. due to the very process of thinking itself .. fractal .. in .. mental spaces within ..mental spaces .. our thoughts developed in fractal cocoons of almost impenetrable barriers .. it takes an effort to pass through these barriers .. bifurcate into the adjacent compartments .. no matter how close in real space .. they might be ..

"We grossly overestimate the length of the effect of misfortune on our lives. You think that the loss of your misfortune or current position will be devastating, but you are probably wrong. More likely, you will adapt to anything, as you probably did after past misfortunes. You may feel a sting, but it will not be as bad as you expect."

as if .. in the long history of greece .. were there not countless times .. greeks have found themselves .. in worse situations ..and yet they did manage to pull through .. as their continous presence upon this corner of earth ..bears witness ..

"The uncertainty has upset world financial markets, with stocks snapping a five-day winning streak on Friday and the euro tumbling."

the uncertainty .. is pack and parcel ..of human existence .. it would never go way .. it will always be around .. and a very big thank for that .. our very existence and the world we live in .. owes its presence upon it .. let alone the ephemeral .. world financial markets .. and stocks ..

"In the same letter, the government promises to speed up implementation of reforms in the labor, product and services markets, cut spending, and push through a privatization plan."

..a privatization plan .. cut and tailored .. strictly .. along the lines .. to liquidate prime sectors of Greece .. the spoils to be divided ..among the conquerors .. international lenders .. with the lion's share ..going towards ..IMF and ECB ..

the prime cuts ..carcasses in theirs hands .. will quench their greed .. for a short time .. the prime cuts ..vibrant bodies ..in the hands of Greeks .. getting rid off the local vultures that menaced them for years .. will feed the greeks for eons .. and they might turn some gains for .. international lenders .. though not necessarily the case ..

emergence .. seeking out the next states .. and within them, the evolution of the greek state .. the world itself ..

In John Holland's book of emergence page 122 .. describes what are the prerequisites for emergence .. for evolution itself ..

"Beyond these generalities, one recurring theme is essential to emergence: in each case there is a procedure for freely generating possibilities, coupled to a set of constraints that limit those possibilities."

.. freely generating possibilities .. coupled to a set of constraints .. will lead to the emergence of the greeks and greek state ..

but alas .. whereas the generating of possibilities remain intact .. however the constraints it is coupled with .. are the constraints imposed by the lenders .. and not by the greeks themselves .. constraints that demand to do as they want .. and not as what greeks .. would want them to be ..

what kind of greek state would that be .. would there be any place for them within it ..

Μια νοσηρη διασταση του αγγλο-σαξωνικου καπιταλισμου πεταχτηκε στα σκουπιδια.

Η Γερμανία καθυστερεί το ACTA - ENTER - Τεχνολογία | sport-fm.gr: NovaΣΠΟΡ FM 94.6

"Η εν λόγω εξέλιξη θα λειτουργήσει προς όφελος των χρηστών του διαδικτύου που θέλουν να διατηρήσουν την ελευθερία τους. Η ψηφοφορία έχει οριστεί για τον Ιούνιο και μέχρι τότε αναμένεται να έχουμε αρκετές εξελίξεις. Ευελπιστούμε οι Anonymous να πάρουν θέση και υπέρ του ζητήματος στο γερμανικό έδαφος."


.. μια ανακοινωση .. παραταιρη .. κατω απο το σημα ..NovaΣΠΟΡ FM 94.6 .. μια εταιρεια .. τα συμφεροντα της εταιρειας .. το μοντελο που απαιτει

.. απο τους εργαζομενους στην εταιρεια .. να μην υποσκαπτουν την υπαρξη της εταιρειας

.. μια νοσηρη διασταση .. που πεταχτηκε στα σκουπιδια ..

.. εκει που της αρμοζει .. της ταιρειαζει ..

.. εργαζονται .. κατω απο την ομπρελα της .. αλλα δεν παυουν να ειναι .. πολιτες ..

... μελη του συνολου .. που η εταιρεια ειναι ενα απο τα υποσυνολα .. και αυτα που υπερισχυουν ειναι ..οι προδιαγραφες του συνολου ..

.. και η εκκληση προς τους ..Anonymous .. τους επικηρυγμενους διεθνως .. απο αυτους που εξυπηρετουν τα συμφεροντα των εταιρειων ..

.. μια συνυπαρξη .. αδιανοητη μεσα στα πλαισια .. του Αγγλο-σαξωνικου καπιταλισμου .. που θα τους ειχε βαλει στο στοχαστρο .. θα τους εξωβελιζε απο τους κολπους της εταιρειας .. θεωροντας τους το λιγοτερο σαν μιασματα .. και θα απαιτουσε παραυτα την απομακρυνση τους ..

το ΔΝΤ .. νεκροθαφτης-κρατων .. εκκληση .. παρακαλια απο αυτον που σε θαβει

Έκκληση Μόντι στο ΔΝΤ για την Ελλάδα Antinews


"Το ΔΝΤ δεν θα έπρεπε να είναι τόσο αυστηρό στην εφαρμογή των δανειακών προαπαιτουμένων του, .."

..χαρακτηριζεται το ΔΝΤ ..αυστηρο .. μονο ..

.. ο αυστηρος ..μπαμπας .. που ..ποναει τα παιδια του .. οτι κανει .. το κανει για το καλο τους ..

.. κουνια που σε κουναγε .. το λιγοτερο που μπορει να σκεφτει κανεις ..

«Εκεί που βλέπω περιθώρια βελτίωσης εκ μέρους του ΔΝΤ, είναι στο να δείξει μεγαλύτερη κατανόηση στο ότι μερικές φορές, ενώπιον ειδικών συνθηκών, η προσκόλληση σε ένα μοντέλο μπορεί να εμποδίζει την πραγματική λύση του προβλήματος».

.. η προσκόλληση σε ένα μοντέλο .. πραγματική λύση του προβλήματος .. το μοντελο δινει την λυση .. την μονη λυση .. μεσα στα πλαισια αυτου του οργανισμου ..που εχει την λεξη Διεθνες ..στην επωνυμια του ..

το μοντελο .. ξεπατικωμενο .. απο τις εταιρειες-νεκροθαφτες .. εταιρειες που θαβουν .. εταιρειες ..γονατισμενες απο τα δανεια ..

το ΔΝΤ .. νεκροθαφτης-κρατων ..

και καλα .. να εισαι νεκρος .. κατι παει και ερχεται .. αλλα εχουν εξειδηκευθει να θαβουν .. νεκρο-ζωντανους


"Εξαναγκάζοντας όλους τους Ελληνες να υποφέρουν χωρίς ρεαλιστική προοπτική ανάκαμψης, η Ευρώπη ενώνει μια χώρα που ήδη συνταράσσεται από απεργίες…»

NYT: “H Eυρώπη σπρώχνει τους Ελληνες σε εξέγερση”

το ΔΝΤ στην Αιτη .. πηγαν να ..σωσουν το κρατος .. εσπειραν ..εξαθλιωση και ολεθρο ..

ΔΝΤ .. ενας παγκοσμιος οργανισμος .. με την πιο αηδιαστικη παραχαραξη ..του ρολου του ..

εχουν πιπιλισει το μυαλο του κοσμου .. οτι ο ρολος του ειναι να σωζει κρατη και ανθρωπους ..

το πιο δολιο και υπουλο τεχνασμα .. η αναθεση .. της Κριστιν Λαγκαρντ .. στην κεφαλη

την ..κοκκινοσκουφιτσα προβεια .. στον λυσσαλεο και αιμοβορο λυκο .. που πραγματικα ειναι ..

.. μια εξωραισμενη βιτρινα .. στο παναθλιο κατασκευασμα που ειναι ..

ΔΝΤ .. ο μονος και μοναδικος ρολος του .. να εξασφαλειζει τα κεφαλαια .. των δανειστων ..

οι οποιοι .. αισχροι δανειστες .. τα παιρνουνε τζαμπα .. απο κεντρικες τραπεζες .. που κοβουν μονεδα αβερτα .. quantitative easing .. σου λεει ο αλλος ..

ουτε πουλια στον αερα .. που λεει ο λογος .. γιατι τα πουλια θα πρεπει να τα κυνηγισεις για να τα πιασεις ..

ειδικο λογαριασμο .. να πηγαινουν οι τοκοι ..κατευθειαν στους δανειστες ..

Φεβρουαρίου 09, 2012

μαζικη αυθυποβολη .. κορεσμος στα μιντια .. με αυτα που θελουν να περασουν .. τα επαναλαμβανουν ..χιλιακις .

μαζικη αυθυποβολη .. κορεσμος στα μιντια .. με αυτα που θελουν να περασουν .. τα επαναλαμβανουν ..χιλιακις ..

και να σου .. σε κανουν να πιστεψεις .. οτι αυτο ειναι και τιποτε αλλο .. σε σημειο που να αμφιβαλεις ..και τον ιδιο τον εαυτον σου ..

το μυαλο ..που φτιαχνεις .. δεν ειναι δικο σου .. αλλα ενα περιτεχνο ..κατασκευασμα

κομμενο και ραμμενο .. αναλογα με τις βουλες των κρατουντων .. τις βλεψεις ..και τα συμφεροντα τους ..

δεν εχει σημασια .. αν ..ολες οι ενναλακτικες θεσεις .. τωρα με το ιντερνετ .. βγαινουν στην φορα ..

ειναι το ποσες φορες .. τις βλεπεις .. και τις ακους .. και τις διαβαζεις ..

οι θεσεις που τραβανε την προσοχη .. ειναι αυτες ..που κατα κορον .. επαναλαμβανονται .. συντονισμενα .. απο ενα σωρρο διαφορετικες πηγες ..

κυματα .. ορμητικα ..που σαρρωνουν στις συνειδησεις των ανθρωπων .. συνθλιβουν .. καταπνιγουν .. οτι διαφορετικο ..τολμα να βγει ..

να σε κοιταζει η αληθεια ..καταματα .. και να μην μπορεις να την δεις .. σαν να μην υπαρχει ..

ξαδερφια .. με τις διαφημησεις ..

οι διαφημησεις .. μια διαφημηστικη καμπανια .. κατα κορον .. σε τηλεορασεις και ραδιοφωνα ..

ταχατις να απλωσουν την εμβελεια .. να τις ακουσει οσο περισσοτερος κοσμος γινεται .. οχι ..

σου κανουν σκετη πλυση εγκεφαλου .. να τις ακουσεις .. να τις δεις .. μεχρι ..αηδιας .. μεχρι που να σιχαθεις ..

επαναληψη ..πανω στην επαναληψη .. φωλιαζουν γερα μεσα στο μυαλο σου .. θελεις δεν θελεις .. υπνοπαιδεια σκετη .. εκον-ακον ..

και οταν .. ερχεται η στιγμη της αγορας .. τσουπ .. ειναι απο τις πρωτες που σου ερχονται στο μυαλο .. η πιο προσφατη ..διαφημηστικη καμπανια

Ρε. Αγαθοι ειναι οι Ελληνες και οι Ιρλανδοι και οι Πορτογαλλοι. Εχουνε τοσο γερο χαρτι, αλλα παρ' ολα αυτα εχουν ..κουφαθει. Χρεωκοπουνε, χανονται.

Sxolioblog: Χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου : Συναίνεση, Ανασχηματισμός, Προσημείωση, Υποθήκευση και στο βάθος Εκλογές

"Στις‚ 11 οκτωβρίου, porta porta είπε...

20 Τραπεζες παρακαλουν να «σωθουν» τα PIIGS ..

Η DEXIA στη μεση… #10 .. Η EUROBANK στο #5 ..

Η Λιστα είναι φθινουσα. Μικροτερο # μεγαλυτερο το παρακαλετο !
"

ρε .. αγαθοι ειναι οι Ελληνες .. και οι Ιρλανδοι .. και οι Πορτογαλλοι .. εχουνε τοσο γερο χαρτι .. αλλα παρ' ολα αυτα .. εχουν παντελως ..κουφαθει .. χρεωκοπουνε .. χανονται ..

.. ενω αυτοι που αγωνιουν για το αυριο ειναι οι Τραπεζες της Μερκελ .. του Καμερον .. του Σαρκοζι .. γινονται μαλλια κουβαρια ..

.. κατι χοντραδες που παιζονται στις πλατες τους ..

.. ολα τα μαζικα μεσα ενημερωσης τους εχουνε κουφανει τα αυτια .. με μια απεραντη βοη .. οτι χανονται

.. ενα τοσο δα .. θελει .. ενα φτερουγισμα πεταλουδας .. για να αντιστραφουν οι ..οροι .. και να τους δεις .. τους Μερκελ .. Καμερον .. Σαρκοζι .. να πεφτουνε στα γονατα .. και να παρακαλανε ..

εκθεση στα 'ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ' .. Royal Bank of Scotland Group (UK) .. $146.42 billion .. Common Equity: $83.58 billion.. Exposure as % of Common Equity: 175%

ρε ..αμα πει η Ελλαδα .. δεν πα να πειδηχτειτε .. με τα δανεια σας .. φαληραω .. και τελοιωσε .. παει ..χαθηκε .. η ..Royal Bank of Scotland Group (UK)

που να κοτισει ο Καμερον .. να την σωσει .. με ενα ακομα .. bailout .. θα τον φανε .. ωμο .. οι Βρεττανοι ..

τωρα το πως γινεται .. αυτος που αγκομαχα .. να ειναι ο Ελληνας .. και οχι ο Καμερον .. παραξενο .. ειναι να σου φευγει ..το καφασι ..

ο Καμερον .. τον χαβα του ... να ασχολειται με τα ..bonus .. που αναγκαστηκε να αρνηθει ..ο διοικητης της ..Royal Bank .. θρασσος και αυτος

..ενω στην ελλαδα .. παιζεται το κεφαλι της .. Royal Bank ..και το δικο του ..

τα ιδια και η Μερκελ .. Deutsche Bank (Germany) .. εκθεση στα 'ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ' .. $140.61 billion .. Common Equity: $43.02 billion .. Exposure as % of Common Equity: 327%

τα ιδια και ο Σαρκοζι .. BNP Paribas (France) .. εκθεση στα 'ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ' .. $280.96 billion ..Common Equity: $78.43 billion .. Exposure as % of Common Equity: 358%

ολες οι Τραπεζες .. που εχουν ονομα στην πιατσα .. πεσανε σαν .. γουρουνια στα 'ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ' .. εχει φαι εδω ..

ξεχασανε .. σε ποιο λογο .. οφειλουν την υπαρξη τους .. να στηριζουν .. την διαβολεμενη .. business .. της χωρας τους ..


τους αξιζει .. η δεν τους αξιζει ..

σαμαρας .. και οποιοσδηποτε αλλος .. να τους πει .. ενα ηχηρο .. ελατε να μας τα κλασετε .. η αρχαιστι μολων ..κλασε ..

Φεβρουαρίου 07, 2012

ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ.. ; .. μωρε τι μας λες .. σερνεται .. απο την μυτη .. απο εναν αγανακτισμενο κοσμο .. που φτανει στο αμην ..

Την πατρίδα και το μέλλον της δεν θα τo κρίνει καμία συμφωνία

"factorx είπε:
06/02/2012 στις 2:13 pm
Ο Σαμαράς δεν κάνει τίποτα άλλο από αυτό που υποσχέθηκε από την πρώτη στιγμή: ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ.
"


ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ.. ; .. μωρε τι μας λες .. σερνεται .. απο την μυτη .. απο εναν αγανακτισμενο κοσμο .. που φτανει στο αμην ..

.. στο πισω μερος .. της καρκαλας του ..

οι εκλογες και η πολυ-αναμενομενη κυβερνηση Σαμαρα .. τοτε που θα ερθει η εξιλεωση .. για αυτην την ημερα δουλευει .. ολη η ενεργεια που βαζει εκει την κατευθυνει ..

θα τα δωσει ολα .. θα πλανταξει .. θα ξεμεινει απο δυναμεις .. και θα ξεφουσκωσει σαν αγυρτικο μπαλονι ..

.. ΝΔ .. ΠΑΣΟΚ .. Παπανδρεου .. Σαμαρας .. ολοι απο την ιδια στοφα ειναι φτιαγμενοι .. ας εχουν λιγο .. γνωθι σ' αυτον .. κατι που δεν μπορουν να ξεφυγουν .. θελουν δεν θελουν .. που ασχετα καλου η κακου .. ετσι ειναι τα πραγματα .. το ιδιον του ελληνα .. να περιμενουν και να υποσχονται πολλα περισσοτερα απο αυτα που ειναι ικανοι να προσφερουν

θα αποδειχτει .. ανθρακες ο θησαυρος .. σεναριο πολυ-παιγμενο .. θα μιλανε για εκατο μερες .. περιοδο χαριτος .. θα χαθει και καθε δραμι ελπιδας .. για τον ελληνα .. και χανοντας και την τελευταια ικμαδα .. ελπιδας .. θα πλακωσει η απελπισια .. θα θολωσουν τα μυαλα .. δεν θα ξερουν τι να κανουν .. απογνωση θα κυριευσει τον καθε ελληνα

θα εξελιχτει σε αποφραδα μερα .. και τοτε να δεις .. οδοφραγματα και ποταμια αιματος

τωρα .. που ειναι ζεστο το σιδερο .. να δειξει οτι δεν τον σερνουν .. δεν τον νοιαζουν οι εκλογες και οι κυβερνησεις .. αυτα θα ερθουν απο μονα τους .. ..

... θα ... διαπραγματευτούμε καλύτερα και περισσότερα .. ταζοντας λαγους και πετραχειλια δεν κανεις δουλεια ..

Φεβρουαρίου 03, 2012

συστηματα .. κοινωνιες .. κρατη .. οι παραμετροι .. στα βαθεια .. υποψιν .. αυτοι που αρμοζουν .. στην καθε περιπτωση ..

Η κυβέρνηση του “τραπεζίτη” δεν ξέρει τι της γίνεται με την ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών

η κυβερνηση .. παιρνει αποφασεις .. για τις τραπεζες .. με ποιο ..γνωμονα .. τι καθοριζει το ποιον .. αυτων των αποφασεων ..

ειναι μονο θεμα της κυβερνησης .. το τι αποφασεις θα παρθουν; .. οχι .. ειναι θεμα ολων .. και αυτο δεν ειναι .. πομφολυγα .. ακομα και τωρα που την κυβερνηση .. τις αποφασεις τις περνει .. ενας “τραπεζίτης” .. φαινομενικα ..

στην πραγματικοτητα .. ο “τραπεζίτης” δεν θα παρει καμμια αποφαση .. αν δεν υπαρχει εκεινο το ..feedback .. απο την κοινωνια τους ..ελληνες ..που θα του καθορισει το τι αποφαση θα παρει .. αποδειξη .. το οτι δεν ξερει .. τι του γινεται ..


συστηματα .. κοινωνιες .. κρατη .. οι παραμετροι .. στα βαθεια .. υποψιν .. αυτοι που αρμοζουν .. στην καθε περιπτωση ..

οι βασεις .. οι κατευθυντηριες γραμμες .. η αντιδραση σαν συνολο .. σχεδιασμενη απο τα πανω προς τα κατω .. οι εντολες που δινονται προς τους κατω .. οι αποφασεις που περνωνται απο τα κεντρα της κυβερνησης .. αλλα και απο τα κατω προς τα πανω .. το feedback που οι απο κατω δινουν .. που σταθμιζουν .. την επιδραση που οι εντολες που δινονται εχουν .. στις ζωες τους

οι παραμετροι του μεγαλυτερου συνολου .. της βασης της πυραμιδας ..

like the lines that the lower levels seek out .. feedback .. and the orders .. the higher levels .. pass down ..

the right feedback which .. is attuned to the parameters the lower levels are .. fitted for ..

τους αρμοζουν ..

ανθρωποι στον δρομο .. δεν εχουν σπιτι .. πεινανε ..

ποιοι ειναι εκεινοι οι παραμετροι που θα αντιστρεψουν τις οδυνηρες καταστασεις που τωρα βρισκονται ..

ολοι οι ανθρωποι αντιδρουν .. βαζοντας τους εαυτους τους .. στην θεση αυτων που υποφερουν .. μπαινουν μεσα στα ..παπουτσια τους .. εχουν αυτην την δυνατοτητα .. την ευχαιρεια ..

και εχουν την πολυτελεια να σκεφτουν .. για αυτους .. χωρις την .. συγχιση ..απο την επιτακτικη αναγκη .. η πεινα δεν τους χαλαει τον ειρμο της σκεψης τους .. το οτι δεν εχουν που την κεφαλην κλειναι .. δεν τους θολωνει το μυαλο ..

feedback .. προς τα πανω .. οργασμος στην κοινωνια .. στην ελληνικη κοινωνια .. χαοτικος οργασμος .. αληθινα προς τους συνανθρωπους τους .. και κατα συνεπεια αληθινα προς τον εαυτο τους .. να τα λενε εξω απο τα δοντια .. αυτο που πραγματικα αισθανονται ..

αυτο να υπερισχυει .. περα απο ολες τις αλλες σκοπιμοτητες .. που ξεπηδανε απο .. το που ανηκουν .. κομμα .. παραταξη .. επαγγελμα .. να βγαινει σαν μυρωδια .. αλλα ποτε σαν γευση ..

αλληλοπροσαρμωση μεσα στον ιδιο τον εαυτο τους ..

αυτα που ζητουν .. που εχουν στο μυαλο τους για τον εαυτο τους .. την οικογενεια τους .. μονο σε συνδυασμο με αυτα .. που βαζοντας τον εαυτο τους στα παπουτσια των αλλων .. αυτα που και αλλοι ζητουν .. θελουν για τους εαυτους τους

να συμβαδιζουν .. τα ζητω .. και θελω .. για ολους τους ανθρωπους ..

η αληθεια:


η αληθεια .. τιποτε αλλο παρα .. το ναι και το οχι .. ψεμμα η αληθεια .. σε βασικα ερωτηματα .. που ισχυουν στον καθε ενα απο εμας .. θελουμε να μην εχουμε να φαμε .. ναι η οχι .. θελουμε να μην εχουμε ενα μερος να κοιμηθουμε .. ναι η οχι .. και απο αυτες τις απαντησεις ..αλληλενδετα ..βγαινουν και οι απαντησεις σε ολα τα επιπεδα .. δημιουργουν τους παραμετρους που ταιρειαζουν σε καθε ενα επιπεδο που χτιζεται πανω του ..