Ιανουαρίου 13, 2015

..πολιτικα αδυνατο; ..να αποδεχτουν κουρεμα; .. εδω μας πηραν τα μυαλα ..οτι δεν ειναι ..πολιτικα τα κριτηρια ..αλλα οικονομικα .. οτι θα ..ψοφησουν ..οι γατες τους ..αν δεν παρουν τα δανεικα τους πισω ..





Ο κ. Ντίξον, αφού καταγράφει τη θέση της Γερμανίας και τις πιθανές επιπτώσεις, διατυπώνει την άποψη ότι «δεν σημαίνει πως η Ελλάδα δεν αξίζει κάποια μορφή επιπλέον ελάφρυνσης του χρέους εάν συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις» και ότι «το πρόβλημα είναι πως θα είναι πολιτικά σχεδόν αδύνατο για τους δανειστές της να αποδεχτούν ένα κούρεμα του χρέους».


.. θα είναι πολιτικά σχεδόν αδύνατο για τους δανειστές της να αποδεχτούν ένα κούρεμα του χρέους»

..πολιτικα αδυνατο; ..να αποδεχτουν κουρεμα; .. εδω μας πηραν τα μυαλα ..οτι δεν ειναι ..πολιτικα τα κριτηρια ..αλλα οικονομικα .. οτι θα ..ψοφησουν ..οι γατες τους ..αν δεν παρουν τα δανεικα τους πισω .. 

..και τωρα λενε οτι αυτο που τους κραταει για να μην κουρεψουν ..εχει πολιτικη υφη .. μια ..πολιτικη πραξη .. ηταν ..και ακομα ειναι .. και ετσι τα εβλεπε και ο παπανδρεου ..οταν ελεγε ..λεφτα υπαρχουν .. 

.. και τον βγαλανε και τρελο τον ανθρωπο .. θα συναπτε μια πολιτικη πραξη .. και παει και τελοιωσε η υποθεση .. μεχρι που του βγηκε και η μερκελ ..που γλυκαμενη απο το μελι ..του την εκοψε την φορα ..

..αλλα τοτε ηταν μονο ενας τρελλος ..και ..ολοι οι αλλοι ..ακομα πιστευαν στα παραμυθια της χαλιμας .. 

..για ψωραλογα ..βοδια ..τους περνανε ..αξιζανε μονο ..για να σερνουν τα καρρα και τις αμαξες ..

..πιστευαν οτι τα λεφτα ..μετα κοπων και βασανων τα βγαζουνε .. αλλα και που να ηξερε ..και να ηξερε του το κρυβανε .. οτι βγαζουνε λεφτα ..και με πολιτικες πραξεις .. 

..αραδα τα δολλαρια ..τα γεν ..οι στερλινες .. τα σκορπαγανε σαν στραγαλια .. και ετοιμαζουν και τα ευρω ..ωσονουπω ..  

..και ..σβηνουν λεφτα με πολιτικες πραξεις .. βαλε κατοχικα χρεη γερμανιας ..και ποσα αλλα ..  

..δεν του τα λενε ..γιατι αμα του το πουν ..φανταζονται ..οτι θα ξεσαλωσει ..δεν ειναι ετοιμος ..δεν ειναι ωριμος ..να διαχειριζεται το σπιτικο του ..την κοινωνια του ..την χωρα του .. με συνεση και ευπρεπεια ..και με σεβασμο ο ενας προς αλλον .. να μην γινει ρεμαλι του κερατα ..και να γαμαει και να δερνει .. και λογαριασμο να μην δινει ..

τωρα ομως .. ο τρελος που πα να σπασει το ροδι ..εχει απο πισω του μυριαδες τρελους ..πηγμενοι απο την δυσαρεσκεια ..τι θα κανουν; ..θα χασουν και τα αβγα και τα πασχαλια ..

εν κατακλειδι .. και απο τους μεν ..και απο τους δε .. βγαινει οτι .. ποιος τα γαμαει τα λεφτα ..εμεις να μαστε ενταξει ..


Δεν υπάρχουν σχόλια: