Ιανουαρίου 20, 2015

QE .. σκατα ..για τον αποπληθωρισμο .. για να δημιουργησει αναπτυξη .. αλλα για να ..εκμηδενισει τις πληθωριστικες αξιες .. τα συσσωρευμενα ..χρονια τωρα ..αποτελεσματα του πληθωρισμου ..



Παρ' όλ' αυτά, στις αγορές θεωρείται σχεδόν προεξοφλημένο ότι η ΕΚΤ θα ανακοινώσει πράγματι την Πέμπτη το πρόγραμμα QΕ, καθώς τα υπόλοιπα προγράμματα που έχει μέχρι στιγμής εφαρμόσει, δεν έχουν προκαλέσει την ανάκαμψη της οικονομίας και του πληθωρισμού.

Oι αναλυτές και οι επενδυτές αναμένουν ότι η ΕΚΤ θα ανακοινώσει την Πέμπτη την έναρξη προγράμματος αγοράς κρατικών ομολόγων, με στόχο να καταπολεμήσει τον αποπληθωρισμό. 

η ποσοτική χαλάρωση της ΕΚΤ .. για να ..συντριψει τον αποπληθωρισμο ..

πληθωριστικες αξιες ..και ..αποπληθωρισμος .. 
πληθωριστικες αξιες ..με ταβανι το απειρον .. εξωπραγματικες .. περα απο τα ανθρωπινα ορια .. τα ..collateral τους ..του κυριου .. @zerohedge .. που δημιουργησαν χρηματιστηρια και τραπεζες ..που δεν συμβαδιζουν με τις δυναμεις ..τις δυνατοτητες του κοσμου .. απλησιαστες ..

πληθωριστικες αξιες .. φουσκες ..μπαλονια ..γεμισμενα με κοπανιστο αερα .. που κατ’ ευφημισμο το λενε ..χρημα ..

ανθρωποι ..αποξενωμενοι ..μεσα στις πολεις τους ..στις χωρες τους ..που υποτιθεται οτι τους εχεις αναγκη .. στηριζεσαι πανω σε αυτους ..απο την θεση τους μεσα στο ευρυ καταναλωτικο πλαισιο ..

η καταναλωση ..που εχει χτυπηθει ..αλυπητα .. καθως οι πληθωριστικες αξιες ..εχουν εκτιναχθει στο απογειο ..

πληθωριστικες αξιες μονο για τα τζιμανια με τους ..300πλασιους μισθους ..που να κανεις ..καταναλωτικο παιχνιδι .. 

παει ..η πιστωση ..κατα διαολου .. οταν εχεις τις τραπεζες με τα δανεια ..ετοιμες να σου ρουφηξουν το μεδουλι .. 

δεν πα να γαμηθουν τα προιοντα σας .. ενα ..ησυχο κεφαλι ..θελουμε ..

QE .. σκατα ..για τον αποπληθωρισμο .. για να δημιουργησει αναπτυξη .. αλλα για να ..εκμηδενισει τις πληθωριστικες αξιες .. 

να φερει πισω ..στο μηδεν ...τα συσσωρευμενα ..χρονια τωρα ..αποτελεσματα του πληθωρισμου 




Βάσει των ίδιων πληροφοριών οι αγορές κρατικών ομολόγων στο πλαίσιο του προγράμματος ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ θα διενεργηθούν με βάση τα μερίδια συμμετοχής των εθνικών κεντρικών τραπεζών της ζώνης του ευρώ στο κεφάλαιο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας.

Στην περίπτωση της Ελλάδος, η οποία μετέχει κατά 2,0332% στο κεφάλαιο της ΕΚΤ, το ποσό των ελληνικών χρεογράφων που θα μπορούσε να αγοράσει η Τράπεζα της Ελλάδος σε ένα δυνητικό πρόγραμμα ύψους 500 δισ. ευρώ θα μπορούσαν να ανέλθουν σε 10,166 δισ. ευρώ. Κατά κάποιες πηγές, η ΕΚΤ θα θέσει επιπροσθέτως ανώτατο όριο στην επαναγορά ομολόγων στο 20-25% του δημόσιου χρέους της κάθε χώρας.

τα δανεια ..οπως τα ξεραμε ..μας αφηνουν χρονους ..


ελειμματα προυπολογισμου .. δελεαρ για τους τοκογλυφους ..τις αγορες .. εκμηδενιζεται .. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: