Ιανουαρίου 22, 2015

ζωωδη ενστικτα; ..να μην ξεχναμε ..να ευχαριστουμε τον θεο ..που μας εδωσε ..τα ζωα ..του καπιταλισμου και των τραπεζων ..να μας κινουν την ..οικονομικη δραστηριοτητα ..


«Το μάθημα από τα QE της Βρετανίας και των ΗΠΑ είναι ότι, όσο πιο ξεκάθαρη και αποφασισμένη εμφανίζεται η κεντρική τράπεζα, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχει να αναθερμάνει τις πληθωριστικές προσδοκίες, τα ζωώδη ένστικτα και την οικονομική δραστηριότητα».


τα ζωώδη ένστικτα και την οικονομική δραστηριότητα .. ζωωδη ενστικτα; .. απροσμενη  παραδοχη ..του τι εστι ..τραπεζες και καπιταλισμος .. απλα ..ζωα ..

η ..οικονομικη δραστηριοτητα ..κινειται ..γιατι υπαρχουν ..ζωα .. που ο καπιταλσιμος και οι τραπεζες ..απλοχερα μας ..προσφερουν .. να γιατι ..πρεπει να χαιρομαστε ..και να ευλογουμε τον καπιταλισμο και τις τραπεζες .. δωρο του ..θεου ..

τοσα χρονια .. οι ανθρωποι ..τους χαρακτηριζαν ..σαν ζωα ..και αυτοι αποποιουνταν τον χαρακτηρισμο .. σκουζανε ..οτι ενδιαφερονται για την ανθρωποτητα ..

ολων ..των ειδων τα ζωα .. μουλαρια ..γαιδουρια .. λιονταρια ..τιγρεις .. υαινες ..σκυλια .. κορακια ..γερακια ..ορνια ..ενα ..σωρρο ..ζωα ..εχει ο μπαξες ..

και εμεις οι ανθρωποι ..σαν ..ζωα ..θα πρεπει να τους μεταχειριζομαστε ..οπως ..το διαλαλουν και το βροντοφωναζουν ..

ποσες φορες ..τους εχουν ..ονομασει .. κορακια ..υαινες ..γυπες ..βδελες ..σκουληκια .. ορνια .. και αυτοι ..χαιροντουσαν .. αγαλιαζε ..η ..ψυχη τους ..

προς ..μαγκια τους και χαρα τους ..

ζωωδη ενστικτα; 
..να μην ξεχναμε ..να ευχαριστουμε τον θεο ..που μας εδωσε ..τα ζωα ..του καπιταλισμου και των τραπεζων ..να μας κινουν την ..οικονομικη δραστηριοτητα ..

Ο κ. Major της HSBC συμβουλεύει: «Πρέπει να κάνουν τα πράγματα απλά, επικεντρωνόμενοι σε νούμερα που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις. Η αγορά δεν μπορεί να αντεπεξέλθει σε τόσο πολλή πληροφορία μονομιάς».

απλες λυσεις ..γιατι σαν ..ζωα ..που ειναι .. δεν καταλαβαινουν ..ευκολα .. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: