Ιανουαρίου 14, 2015

συριζα ..EE ..αντιπαραθεση ..στον αφρο του τερατος της πολυπλοκοτητας .. ποιος τα βαζει με την πολυπλοκοτητα ..κονταει; ..εχει τα κοτσια; ..

θωρακιζονται ..που το χουν το μυαλο τους.. προς τα που το πανε 
συριζα ..EE ..αντιπαραθεση ..στον αφρο του τερατος της πολυπλοκοτητας .. ποιος τα βαζει με την πολυπλοκοτητα ..κονταει; ..εχει τα κοτσια; ..


Η Κομισιόν δεν θα προσμετρά δαπάνες για επενδύσεις και μεταρρυθμίσεις στους υπολογισμούς για το έλλειμμα. Για ποιες χώρες ισχύει η οδηγία. Μεγάλη κερδισμένη η Ιταλία. Οφέλη και για Γαλλία. Δημοσιονομικά «ουδέτερες» οι συνδρομές στο Ταμείο Επενδύσεων.

οδηγιες για την ερμηνεια .. οδηγος .. οδηγει .. καπου θελει να παει .. κατι εχει στο μυαλο του .. αν και μονο να ηταν .. οι αριθμοι σκληροι ..να ειναι οικονομικα τα κριτιρια .. αδυσωπητα ..αξεπεραστα .. και να μην ειναι πολιτικα ..

να θωρακισουν την ευρωζωνη ..απο το ..μιασμα .. την ..μαγαρισμενη ελλαδα ..

δαπανες για επενδυσεις μεταρρυθμισεις ..
.. μια ..ηλιαχτιδα ..και καταφερνουν ..να την κανουν ..μουνι .. με το να την μπουρδουκλωνουν ..με τις γελοιες ..προτεραιοτητες τους .. τα ..πολιτικα τους ..κριτηρια ..

ερμηνεια με βαση τα οικονομικα μεγεθη ..αλλα και οδηγιες για την ερμηνεια ..οδηγιες με βαση τις πολιτικες που εχουν υποψιν να επιβαλλουν ..

και καταληγει ..να το στριφογυρισει γυρω απο τον εαυτο του για να εξυπηρετησει ενα συγκεκριμενο σημειο ..μια συγκεκριμενη πολιτικη .. και υπαρχουν πολλοι τροποι για να το κανεις αυτο ..οταν εχεις βαλει στα σκαρια αυτο που θελει να κανεις ..τι θελεις ..πως ..και που ..

και αμα νομιζεις οτι τα εχεις σκεφτει αρκετα .. και εισαι ετοιμος να παρεις τις αποφασεις 

..καταλαβαινεις γρηγορα ..οτι ουτε την ..μιση δουλεια δεν εχεις κανει ..και ακομα λιγοτερο ..

γιατι ερχεσαι αντιμετωπος ..με το τερας της πολυπλοκοτητας .. μιας λερναιας υδρας ..με πολλα πλοκαμια ..με καθε πλοκαμι να κρυβει απο κατω ενα σωρο αλλα πλοκαμια ..καθως οταν δινεις μια 
λυση ..και υποτιθεται οτι το κοβεις ..και αυτο σου βγαζει αλλα απο κατω ..και φτου και απ’ την αρχη ..


Στην Ελλάδα, οι ανάγκες των τραπεζών είναι μεγαλύτερες. Σύμφωνα με το Bloomberg, η αναχρηματοδότηση των τραπεζών φτάνει στο 11% με 12% των ισολογισμών του κλάδου. «Αυτό το ποσοστό αναμένεται να αυξηθεί εάν οι καταθέτες πάρουν τις καταθέσεις τους εν μέσω της πολιτικής αβεβαιότητας» υποστηρίζει το πρακτορείο, αποκαλύπτοντας ότι το Δεκέμβριο υπήρξαν καθαρές εκροές 3 δισ. ευρώ από το τραπεζικό σύστημα, οι οποίες έκτοτε αυξάνονται, σύμφωνα με Έλληνα τραπεζίτη.

τα λεφτα που φευγουνε απο την ελλαδα ..

τι εχεις κανει εσυ ..σαν αρχη ..σαν ΕΕ ..σαν ευρωζωνη ..για αυτο .. οταν βαζεις προσκομματα ..δημιουργεις τις προυποθεσεις ..για να γινει αυτο ..

..ο ..τρελος ..ηλιθιος ..απερισκεπτος τσοπανης που σαλαγαει τα προβατα ..



θωρακιζονται ..που το χουν το μυαλο τους.. προς ποια κατευθυνση.. 

και τωρα ..αυτο που εχουν βγαλει σαν συμπερασμα ..οτι δεν πιανει ο φοβος ..

και να υπαρχει μια κατασταση οπου ..φοβαται ο γιαννης το θεριο ..και το θεριο το γιαννη ..

καθως ..βολιδοσκοπησαν ..και ειδαν οτι δεν πιανει ..δεν τσιμπαει ο χανος ..και μια και δεν τσιμπαει ..τα γυρισαν ..

ασε που δεν ξερουν ..προς τα που θα γυρισει ο τροχος ..

..καθως ειναι στα κιταπια τους ..οτι μπορει να γυρισει προς τα εκει που θα προξενησει μεγαλυτερη ζημια απο εκεινη που προσμενανε.. 

..η αμφιβολια ειναι μεγαλο σαρακι ..και δεν κοιταει επιπεδο οργανωσης ..σε καθε επιπεδο .. συνεπικουρουμενη με την ευθυνοφοβια ..αυξανει εκθετικα ..σαν τον ανατοκισμο .. την αρχικη αμφιβολια ..και βαραει ..καμπανακια ..

Και αυτό συμβαίνει όχι επειδή οι χώρες της Ε.Ε. απέτυχαν στην εφαρμογή των συνταγογραφημένων πολιτικών που τους επιβλήθηκαν αλλά επειδή τα μοντέλα πάνω στα οποία στηρίχτηκαν αυτές οι πολιτικές ήταν πάρα πολύ ελαττωματικά.


ξερουνε οτι ειναι λερωμενη η φωλια τους ..οτι δεν τραβαει η συνταγη τους ..οτι ..στο κατω-κατω ..στην τελικη αναλυση ..ισχυει οτι ..

.. οτι λενε ..οτι ισχυριζονται ..με στομφο εκατο καρδιναλιων .. ειναι απλα ευχολογια .. και οσο και να τα σπρωχνουν σαν .. σκληρους ..αδυσωπητους αριθμους ..οικονομικους δεικτες ..φτιαγμενους απο ατσαλι .. δεν ειναι παρα ..σκληρα ..ξυλαγκουρα.. 

.. γιατι αυτη η ατιμη η πολυπλοκοτητα ειναι αδυνατο να την κουμανταρεις .. καπου μεσα σε ολα τα μετρησιμα .. ολους τους ..παραμετρους ..μεταβλητες ..παρεισφρυουν και μεταβλητες ..που ουτε μυρουδια δεν τους εχουν παρει ..που κανουν τους δεικτες να βολοδερνουν σαν λυσασμενα σκυλια .. 

κατι σου ξεφυγε.. δεν το ειδες ..και αν το ειδες ..δεν του εδωσες την σημασια που θα επρεπε ..το αγνοησες ..και αλλα πολλα ..

.. και μονο εκ των υστερων ..σου βγαινει σαν ..τσουτσουνι ..και σε χλευαζει ..αλλα ολα ποια εχουν γινει μανταρα ..και δεν μπορεις να κανεις τιποτε ..αντε τωρα να το διακινδυνεψεις ..ποιος το κανει ..ποιος τα βαζει ..με την πολυπλοκοτητα ..πας γυρευοντας.


.....

twist it around to suit a certain perspective .. and there are many ways to do so .. once a perspective have been set upon .. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: