Ιανουαρίου 07, 2015

Γερμανός καθηγητής ..γιατι κοπτεται ..για τους τοκους .. και οχι για το κεφαλαιο που εχει δανεισει .. γιατι νοιαζεται για την μπιζνα ..τοκοι..συναψη νεων δανειων .. το ..ζουμι των μνημονιων

«Να εξυπηρετήσει τουλάχιστον τους τόκους» ..Γερμανός καθηγητής ..

Την τελευταία φορά που ο Αλέξης Τσίπρας πλησίασε τόσο κοντά στην εξουσία ο πανικός ήταν τόσο έντονος που - τα ..καναν ..στα βρακια τους – η ..μποχα - μύριζε στον αέρα.
τα ..καναν ..στα βρακια τους ..

Η κινδυνολογία αυτήν τη φορά στηρίζεται σε έναν διαφορετικό φόβο: ο κ. Τσίπρας μπορεί να προκαλέσει μήνες πολιτικής αβεβαιότητας, καταδεικνύοντας στις αγορές ότι η ευρωζώνη εξακολουθεί να επιβαρύνεται από μεγάλα χρέη, χαμηλή ανάπτυξη και πολιτική αβεβαιότητα, παρά τις προσπάθειες πέντε χρόνων για να καθαρίσει το πρόβλημα.

χωρις ο συριζα ..να κουνησει το δαχτυλο του ..

προβλημα της ευρωζωνης .. σε καθε ..ευρωζωνικη χωρα .. 


Γερμανός καθηγητής ..γιατι κοπτεται ..για τους τοκους .. και οχι για το κεφαλαιο που εχει δανεισει .. ειναι μια μπιζνα .. η δουλεια τους ειναι να δημιουργουν καινουρια δανεια .. και η ολη διεργασια ..το ζουμι των μνημονων ειναι οτι δημιουργουν αυτα τα καινουρια δανεια ..

δανεια επι δανειων ..για να ικανοποιησουν τον χωρο των τραπεζων ..που ζουνε ..μονο απο αυτο ..αν σταματησουν να δινουν δανεια .. δεν θα εχουν λογο υπαρξης .. και ολα αυτα για ..----και η λιτοτητα που ακολουθει .. ειναι για τα ..ματια μονο ..ειναι μια προφαση για να συνεχιζουν να δημιουργουν καινουρια δανεια ..για να υπαρχει ..μπιζνα ..
τα δανεια που εχουν ηδη συναφτει ..ειναι ξεχασμενη ιστορια .. ο λογος της υπαρξης μνημονιων ειναι η δημιουργια καινουριων δανειων ..η μπιζνα .. για να συνεχιζουν οι τραπεζες να εχουν δουλεια  
«Να εξυπηρετήσει τουλάχιστον τους τόκους»
Η Ελλάδα δεν θα μπορέσει να πληρώσει το χρέος, λέει Γερμανός καθηγητής
«Να εξυπηρετήσει τουλάχιστον τους τόκους»
..Γερμανός καθηγητής 

η ..αποφαση ..εχει ..ηδη παρθει ..διαφαινεται στον οριζοντα .. ειναι ντετερμινιστικη .. τελεσιδικη .. τελειομανης .. δεν εχουν αλλα περιθωρια .. τους παρουν δεν τους παρουν χαμπαρι ..
οι ιδιωτες ..ηδη ..τους πηραν ..χαμπαρι .. ξεμειναν απο την ιδιωτικη πιττα .. ετσι θα ξεμεινουν ..και απο την κρατικη πιτα .. τα ..ψωμια τους τα φαγανε ..

..Γερμανός καθηγητής 

«Να εξυπηρετήσει τουλάχιστον τους τόκους»
γιατι κοπτεται ..για τους τοκους .. o ..Γερμανός καθηγητής και οχι για το κεφαλαιο που εχει δανεισει .. γιατι ειναι μια μπιζνα .. η δουλεια τους ειναι να δημιουργουν καινουρια δανεια .. και η ολη διεργασια ..το ζουμι των μνημονιων ειναι οτι δημιουργουν αυτα τα καινουρια δανεια .. 



Σχέδια αντιμετώπισης Grexit καταστρώνει η Γερμανία –

Ο αντικαγκελάριος Ζίγκμαρ Γκάμπριελ δήλωσε την Κυριακή πως η Γερμανία θέλει να παραμείνει η Ελλάδα στην ευρωζώνη και δεν υπάρχουν σχέδια για το αντίθετο, ενώ επισήμανε πως η ευρωζώνη έχει γίνει πολύ πιο σταθερή τα τελευταία χρόνια.

..η Γερμανία θέλει να παραμείνει η Ελλάδα στην ευρωζώνη .. ε βεβαια ..για μαλακες τους περασες .. που θα βρουν καλυτερο πελατη .. 

ποιος ..μαλακισμενο κρατος  .. θα τσιμπαει τοσο ευκολα σαν ..χανος ..για να δανειζεται ..για να ξεπληρωνει του τοκους για τα δανεια που δεν μπορει να ξεπληρωσει ..

η ελλαδα ..ειναι ενα ..σκετο χρυσωρυχειο .. που να βρεις τετοιο λαβρακι  ..αλλου πουθενα ..

διακοποδανεια ..πιστωτικες καρτες ..μονο στην ελλαδα; ..πανζουρλισμος ανα την υφηλιο .. κρατη ..ανθρωποι ..χρεωθηκανε ..μεχρι ..σκασμου .. τοκοι ..αβερτα .. εξουθενωσανε τον κοσμο ..τον εφεραν στο αμην .. σε ενα κοσμο που ζουσε και αναπνεε ..τραπεζες ..

και τωρα που τους ελειψε ..η ιδιωτικη πιττα .. πεσανε με τα μουτρα .. στον πιο ανυπερασπιστο ..στο μονο ..μαλακα ..που το μονο που ξερει να κανει ..ειναι ..να πληρωνει .. χωρις να δινει λογο σε κανεναν .. στο κρατος ..στην ..κρατικη πιττα ..

..Γερμανός καθηγητής 
ο λογος της υπαρξης μνημονιων ειναι η δημιουργια καινουριων δανειων ..η μπιζνα .. για να συνεχιζουν οι τραπεζες να εχουν δουλεια ..ζουμε και δουλευουμε για τις τραπεζες ..για κανεναν αλλον .. 

η ..αποφαση ..εχει ..ηδη παρθει ..διαφαινεται στον οριζοντα .. ειναι ντετερμινιστικη .. τελεσιδικη .. τελειομανης .. δεν εχουν αλλα περιθωρια .. τους παρουν δεν τους παρουν χαμπαρι ..

οι ιδιωτες ..ηδη ..τους πηραν ..χαμπαρι .. ξεμειναν απο την ιδιωτικη πιττα .. ετσι θα ξεμεινουν ..και απο την κρατικη πιτα .. τα ..ψωμια τους τα φαγανε ..



για αυτο και ο ιδιωτης ike ..εξανισταται .. Προς Θεού... Άκου δάνειο 1 δις δολ... Διορθώστε τον τίτλο παρακαλώ (κάτι σαν "πιστωτική γραμμή" θα ήταν προτιμότερο)...

πιστωτικη γραμμη ..ρευστοτητα ..

ετσι δουλευουν οι επιχειρησεις ..ακους εκει να βαλουνε ..τεμπελοσκυλα ..αφεντες στον κορβανα τους ..τις μεσαζοντισες τις τραπεζες ..

για να ..καθονται και απλως να τρυγανε τον ιδρωτα ..των αλλων .. μονο και μονο .. με το να βαζουν μερικες τζιφρες ..σε κατι ..κωλοχαρτα ..  




·         ike  μία
Προς Θεού... Άκου δάνειο 1 δις δολ... Διορθώστε τον τίτλο παρακαλώ (κάτι σαν "πιστωτική γραμμή" θα ήταν προτιμότερο)...
Το μεγαλύτερο ποσό εξ αυτών αφορά παροχή εγγυητικών επιστολών (προκαταβολής, καλής εκτέλεσης και αντικατάστασης κρατήσεων από τις πληρωμές)... Με το 10% προκαταβολή που έχουν συνήθως αυτές οι συμβάσεις, το δάνειο πρακτικά είναι σαν να δίνεται από τον ίδιο το φορέα κατασκευής του έργου, άρα η κοινοπραξία δεν χρειάζεται να πάρει επιπλέον δάνειο...




Δεν υπάρχουν σχόλια: