Ιανουαρίου 07, 2015

Βερολίνο ανοιχτό στο διάλογο; φανταστειται το διαλογο που εχουν στο μυαλο τους .. διαλογος ..κουτσαβακη ..με χαμινι ....λέει η SZ




Και η εφημερίδα διερωτάται: «Θα πρέπει για αυτό το λόγο το Βερολίνο να σιωπά ή μπορεί να απευθύνει προειδοποιήσεις ενόψει των ελληνικών εκλογών; Η απάντηση δεν είναι σαφής. Εξαρτάται από την χρονική στιγμή, την ένταση του τόνου και τον ίδιο τον τόνο. Η προειδοποίηση στο ΣΥΡΙΖΑ είναι δικαιολογημένη, διότι ο αρχηγός του Αλέξης Τσίπρας γεννά προσδοκίες στους εκλογείς του, τις οποίες στο τέλος θα πληρώσουν άλλα ευρωπαϊκά κράτη και δεν θα μπορεί να εξοφλήσει τους δανειστές του. Αυτό επιτρέπεται κανείς να το πει στον ίδιο καθώς και στους οπαδούς του. Από την άλλη πλευρά όμως μια εκλογική προειδοποίηση μπορεί να προκαλέσει το ακριβώς αντίθετο: Όταν ο σπασίκλας δείχνει τη δύναμη του στην αυλή του σχολείου, τόσο πιο πολύ συσπειρώνονται οι αδύναμοι».


..λέει η SZ - αλλα .. επισης λεει ..

Όταν ο σπασίκλας δείχνει τη δύναμη του στην αυλή του σχολείου, τόσο πιο πολύ συσπειρώνονται οι αδύναμοι».

σπασικλας; ..ποιος ..σπασικλας ρε ..ο νταης ..ο κουτσαβακης ..ο ..bully ..και οχι ..ο ..nerd ..θελετε να πειτε ..


..οι ..αδυναμοι ..συσπειρωνονται ..ρε γαμω ..τα πρεκια τους .. την εχουνε δει ..και την εχουνε βρει ..με την ..ισχυρωσυνη ..

κομπλεξ κατωτεροτητας ειναι γνωστο ..υπαρχει ομως και το κομπλεξ ..ανωτεροτητας .. που παρ’ ολο που του κολλας ..ανωτεροτητα διπλα ..δεν παυει να ειναι κομπλεξ .. 

και τα δυο κινουνται στην σφαιρα του φανταστικου ..

νομιζεις ..φανταζεσαι .. σαν ..κατωτερος ..ανωτερος .. μεχρι να φας την σφαλιαρα ..που σου αξιζει ..για να ερθεις στα συγκαλα σου ..


Βερολίνο ανοιχτό στο διάλογο;


φανταστειται το διαλογο που εχουν στο μυαλο τους .. του ..κουτσαβακι ..με το χαμινι ..


Δεν υπάρχουν σχόλια: