Νοεμβρίου 29, 2007

Πως αποδεικνυεται μαθηματικα οτι οι ελληνες ειναι μα..... εστω ανοητοι

Τι στο διαλο ρε. Ολοι τοσο σιγουροι ειστε για τον εαυτο σας. Συνεχεια κατεβαζετε ανεβαζεται τους αλλους ανθρωπους ηλιθιους, ανοητους, καφριλα, μαλακες εκτος απο τον εαυτο σας.

Οπου σταθεις και οπου βρεθεις ακους να λενε

-Καλος μαλακας και αυτος.

-Εμενα θα πεις μαλακα, ρε. Μαλακα, ε μαλακα.

Ουτε το χριστιανικο δεν κρατατε υποψη αθεοφοβοι.

"Oς αναμαρτητος πρωτος τον λιθον βαλετω." που σε ελευθερη αποδοση γινεται "οποιος ειναι α-μαλακας πρωτος να πει τον αλλο μαλακα.

Εις θεωρει τον ετερον μαλακα, και ο ετερος θεωρει τον 'εις' μαλακα. Χαβρα σκετη. Οι μισοι ελληνες θεωρουν τους αλλους μισους μαλακες και οι 'αλλοι' μισοι θεωρουν τους αλλους μισους μαλακες. Μισο και μισο μας κανει την μοναδα, το ολοκληρον.
Ολοι εισα.. , είμαστε μαλακες. Για να μην λετε οτι βγαζω την ουρα μου απεξω.

Οι ψυχολογοι χρησιμοποιουν τον ορο infantile omniscience δηλαδη βρεφικη παντογνωσια. Εκει κατατάσσουν τετοιου ειδους συμπεριφορες. Οπου ολος ο κοσμος ειναι επεκταση της οντοτητας μας, με συνεπεια να πιστευουμαι οτι ο κοσμος γυριζει με τους δικους μας νομους, οπως εμεις τους ξερουμε, δεν υπαρχει αλλος καθοριστικος τροπος για το πως εξελισεται η ζωη γυρω μας, δεν δεχομαστε οτι μπορει να υπαρχει ενας αλλος τροπος ζωης, και πολυ περισσοτερο οτι μπορει να υπαρχει αλλο ανθρωπινο ον που να εχει διαφορετικη αποψη απο την δικη μας και δεν ανεχομαστε τις αποψεις των αλλων.

Η βρεφικη παντογνωσια ειναι μια εννοια που την αποδιδουν στον Φρουντ. Τωρα το πως ο ελληνας εχει φτασει σε αυτο το σημειο, μπορει να ειναι αυτο που διαβασα σε αυτο το βιβλιο (The death and life of drama: reflections on writing and human nature. By Lance Lee), σ.104, που αναφερει το παρακατω.

".. but there is also usually a "good enough mother," who at first conspires to maintain an infant's omniscience by meeting its every need, as she must at the start of life, and then progressively begins to fail that omniscience in order to wean the infant ..."

".. οτι, ναι μεν υπαρχει η βρεφικη παντογνωσια αλλα υπαρχει και μια "αρκετα καλη μανα" που συνομωτει να διατηρησει την βρεφικη παντογνωσια με το να ικανοποιει την καθε επιθυμια του, οπως πρεπει να κανει στην αρχη της ζωης του, και μετα προοδευτικα αρχιζει να καταστρεφει αυτην την παντογνωσια για να απογαλακτισει το βρεφος .."

Μας κανακεψαν στο επακρο οι μαναδες μας, και οχι μονο αυτο, αλλα αντι να μας 'θεραπευσουν' απο αυτην την βρεφικη παντογνωσια, συνεχισαν να μας κανακευουν μεχρι .. τα σαραντα, που λεει ο λογος

Ας σταματησει αυτο. Νισαφι πια.